Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Het grote reisfotografieboek - Scott Kelby

Het grote reisfotografieboek - Scott Kelby

Reisfotografie is misschien wel de discipline waar je als fotograaf het meest veelzijdig voor moet zijn. Je combineert fotografie van adembenemende landschappen met macrofoto’s van exotische dieren en portretten van de interessante lokale bevolking. Je moet op het juiste moment op de juiste plek zijn en ook nog eens alle juiste apparatuur bij je hebben. Hoe doe je dat allemaal?

Het grote reisfotografieboek bevat tweehonderd prachtige foto’s waarbij Scott Kelby je telkens uitlegt hoe hij die foto heeft gemaakt en hoe jij dat ook kunt doen. Ook zijn alle locaties van de foto's opgenomen in dit boek, zodat je precies weet over welke plek het gaat, mocht je er ooit zelf een foto willen maken.

foto: © Scott Kelby - Agra, India

Het grote reisfotografieboek is geen theorieboek vol verwarrend jargon en gedetailleerde concepten. Daar zit je niet op te wachten. In dit boek vertelt topfotograaf Scott Kelby je precies in welke situatie je welke instelling moet gebruiken en welke knop je moet indrukken. Scott beantwoordt je vragen, geeft je advies en deelt de fotografiegeheimen die hij heeft geleerd, zonder de onnodige technische uitleg en diagrammen.

Je kunt overal in dit boek beginnen, dus als er een bepaald onderwerp van reisfotografie is waar je als eerste over wilt lezen, lees je zonder problemen gewoon dat hoofdstuk en duik je meteen in dat onderwerp.

Als alles helemaal nieuw voor je is, is het waarschijnlijk handig om vooraan te beginnen en door het boek in volgorde te werken, omdat latere hoofdstukken voortbouwen op eerdere hoofdstukken.

foto: © Scott Kelby - Sjeik Zayed-Moskee, Abu Dhabi, VAE

Scott Kelby is de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine, producer van LightroomKillerTips.com, hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en presentator van de invloedrijke wekelijkse live-talkshow over fotografie The Grid.

Scott is ook algemeen directeur van KelbyOne.com en geeft over de hele wereld workshops over fotografie en Lightroom. Hij is bekroond auteur van meer dan 90 boeken, waaronder Photoshop voor Lightroom-gebruikers, de reeks Scott Kelby over digitale fotografie, Het grote flitserboek en Het Adobe Photoshop Lightroom Classic-boek voor digitale fotografen.

Het grote reisfotografieboek - Scott Kelby
Pagina’s: 272
Prijs: € 34,99
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789463562317

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: