Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotobeheer zonder stress - bewaren, ordenen en delen

Fotobeheer zonder stress - Foto's bewaren, ordenen en delen - Adam Pratt

Omdat Adam Pratt, auteur van Fotobeheer zonder stress. zelf is ingesteld op ordenen, efficiëntie en verhalen, zijn zijn familiefoto's met zorg samengesteld, goed geordend en direct doorzoekbaar. Gesorteerd, doorzoekbaar, deelbaar en veilig zijn de vier voorwaarden waaraan zijn fotoarchief dient te voldoen.

Toen hij merkte dat velen in zijn omgeving moeite hadden om hun foto's op die manier toegankelijk te maken, werd een persoonlijk project een passie waar hij zijn beroep van heeft gemaakt.

Omdat het vaak voorkomt dat foto's ongeorganiseerd zijn en overal verspreid liggen op een smartphone, op een laptop, op geheugenkaarten en flashdrives, op twee of drie websites voor het delen van foto's, in fotoalbums en in schoenendozen op zolder, is het hebben van foto’s (en het plezier in fotograferen) op die manier meer een last dan een lust.

Doordat Adam elk jaar miljoenen foto's ordent voor klanten heeft hij een unieke kijk op de inhoud en het aantal foto's van mensen. Een gemiddelde klant die zijn of haar foto's wil ordenen, heeft meer dan honderdduizend digitale foto's en sommigen hebben wel vijf tot tien miljoen digitale foto's.

Een gemiddelde klant heeft ook nog tienduizend fysieke foto's in zijn of haar gezinscollectie. Adams persoonlijke foto's en deze enorme collecties van klanten zijn de proeftuin voor de workflow van het ordenen die hij heeft ontwikkeld en verfijnd.

Of je nu een professionele fotograaf bent, een hobbyfotograaf of de aangewezen familiehistoricus: Fotobeheer zonder stress helpt je om je foto's te ordenen en er weer van te genieten. Professioneel fotograaf en auteur Adam Pratt leert je zijn ongecompliceerde workflow waarmee je, samen met krachtige software voor het ordenen van afbeeldingen (zoals Adobe Lightroom Classic) de volledige controle krijgt en een rustgevende orde creëert in je fotochaos. En als je het systeem van Adam eenmaal onder de knie hebt kunnen jij en toekomstige generaties van je foto’s blijven genieten en deze delen.

Fotobeheer zonder stress - Foto's bewaren, ordenen en delen - Adam Pratt
Pagina’s: 208
Prijs: € 34,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: