Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Het grote flitserboek

In dit boek leert Scott Kelby je niet alles over flitsen. Je hoeft niet allerlei gekke flitsdingen te leren en je hoeft geen ingewikkelde berekeningen uit te voeren of moeilijke dingen te doen en je hebt ook geen lichtmeter nodig. In plaats daarvan leer je een systeem kennen, een zeer simpel systeem en een systeem dat Scott Kelby al jaren gebruikt, omdat hij weet dat het werkt. En het mooiste eraan is dat het eenvoudig in praktijk is te brengen. Het is waarschijnlijk heel anders dan wat je op internet hebt gelezen, maar dit systeem werkt en als je het eenmaal gaat gebruiken word je ook een ‘gelovige’.

Toen Scott ooit voor een publiek van 360 fotografen stond, stelde hij de vraag wie er over een externe flitser beschikte – bijvoorbeeld van Canon, Nikon of Yongnuo. Er gingen circa 340 handen de lucht in. Vervolgens zei hij: “Oké, nog een vraag, en denk hier goed over na: hoeveel van jullie vinden het geweldig om met een externe flitser te werken?” Van de 360 aanwezigen staken slechts vier personen hun hand op. Scott was totaal verbaasd.

Het grote flitserboek - Scott Kelby, isbn 9789463560092

De resultaten waren helaas overal hetzelfde; zelfs in het buitenland. Het is alsof iedereen losse flitsers heeft gekocht tijdens de ‘externe flitserrevolutie’ van 2008-2011, zonder er de juiste resultaten mee te behalen. We houden niet van onze flitser en erger nog: in veel gevallen gebruiken we hem niet eens meer. Maar dat kan anders! Alles wat je nodig hebt is iemand die de geheimen voor je ontrafelt zodat je mooie, consistente en repeteerbare resultaten bereikt.

Het werkt als volgt: elk idee of elke techniek beslaat één pagina. Het boek begint met de relevante basisinstellingen van de flitser. Scott leert je zijn instellingen, die je tijdens een shoot wellicht niet eens hoeft te wijzigen. Ook vertelt hij welke betaalbare accessoires je écht nodig hebt om je flitser als een pro te kunnen gebruiken.

Alles wat je nodig hebt is iemand die de geheimen voor je ontrafelt...

Dit is geen theorieboek vol verwarrend jargon en complexe concepten. Dit boek beschrijft de te gebruiken instellingen, plus hoe en wanneer je ze gebruikt. Het hele boek is geschreven in Scotts praktische no-nonsensestijl, zodat het eerder lijkt alsof je samen met hem een shoot aan het doen bent. Het is hoog tijd om verliefd te worden op je flitser, zodat je de beelden kunt schieten waar je al zo lang van droomde. Met dit boek gaat dat zeker lukken.

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Tevens is hij hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid, en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan tachtig boeken, waaronder de bestseller Het Lightroom boek voor digitale fotografen, de serie Digital Photography, het Photoshop Portretten-boek en Hoe doe ik dat in Photoshop?

Het grote flitserboek - Scott Kelby
Pagina's: 206
Prijs: € 29,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: