Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? 2e editie

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? 2e

Scott Kelby, de bestverkopende auteur van fotografietechniekboeken, presenteert een bijgewerkte editie van Hoe doe je dat in Photoshop? Dit boek is ontworpen om je snel naar de specifieke technieken, instellingen en snelkoppelingen in Photoshop te leiden.

Het biedt praktische instructies zonder verwarrende vaktaal, zodat je nooit vastloopt bij het bewerken van afbeeldingen. Met dit boek binnen handbereik zal je gemakkelijk de gewenste resultaten in Photoshop kunnen bereiken.

Dit boek laat je zien wanneer je op welke knop moet klikken en wanneer je welke instelling moet gebruiken. Zo loop je nooit meer vast in Photoshop. Snel en gemakkelijk leer je hoe je specifieke technieken en instellingen in Photoshop kunt gebruiken.

Het is niet de bedoeling om dit boek van begin tot eind te lezen: als je iets specifieks wilt doen open je het desbetreffende hoofdstuk (over lagen, afdrukken, problemen oplossen, speciale effecten enzovoort), je zoekt op wat je wilt doen (dat is eenvoudig; elke pagina behandelt slechts één onderwerp) en Scott vertelt je in heldere taal precies hoe het werkt, alsof hij naast je zit. Op die manier kun je snel weer aan de slag.

Inclusief een hoofdstuk over de nieuwe AI-mogelijkheden in Photoshop.

Van dit boek is een webversie beschikbaar. Na registratie is er gratis toegang, plus relevante extra's.

Scott Kelby is de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine, producer van LightroomKillerTips.com, hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en presentator van de invloedrijke wekelijkse live-talkshow over fotografie The Grid.

Scott is ook algemeen directeur van KelbyOne.com en geeft over de hele wereld workshops over fotografie en Lightroom. Hij is bekroond auteur van meer dan 90 boeken, waaronder Photoshop voor Lightroom-gebruikers, de reeks Scott Kelby over digitale fotografie, Het grote flitserboek en Het Adobe Photoshop Lightroom Classic-boek voor digitale fotografen.

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? 2e editie - Scott Kelby
Pagina’s: 320
Prijs: € 39,99
Uitgever: Van Duuren

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: