Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotograferen met een kleine flitser

In het boek Fotograferen met een kleine flitser wordt gekeken naar wat je allemaal kunt doen met een kleine flitser. Fotograferen en lichtgebruik zijn beide sterk afhankelijk van de creativiteit van de gebruiker. Je kunt met alle soorten verlichting fantastische foto's maken, het is maar net hoe je het licht gebruikt.

Toveren met licht, spelen met omgevingen, beelden creëren waarvan mensen denken: ‘wow!’. Wie wil dat nu niet? Fotografie is schilderen met licht. Of we nu fotograferen met natuurlijk licht of kunstlicht (flits of continu), een goed belichte foto kan het verschil maken tussen een snapshot en een ‘wow’-plaat.

Het wordt echter pas echt interessant als we zelf licht toevoegen, of zelfs met niets beginnen en licht gebruiken om alles op te zetten. De keuze voor welk licht je in een situatie gebruikt is belangrijk, maar dat geldt ook voor de keuze van de apparatuur en het snappen van hoe die werkt.

Fotograferen met een kleine flitser - Frank Doorhof, isbn 9789463561532

Dit boek behandelt een van de meest gebruikte lichtbronnen door (aspirant)fotografen die met zo min mogelijk middelen mooie foto’s willen maken: de speedlight of kleine flitser.

Je zult na het lezen van dit boek niet alleen snappen wat deze kleine flitsers voor je kunnen doen, maar ook veel tips hebben opgepikt over het werken met modellen, omgevingen en meer.

Een greep uit de inhoud:

  • Bijzondere mogelijkheden van de flitser
  • Gebruik van accu’s en batterijen
  • Algemene lichttechnieken en belichtingscompensatie
  • Accessoires gebruiken
  • Werken met zenders en ontvangers
  • Aankoopadvies en problemen oplossen
  • Tips van professionals

Na registratie krijg je gratis toegang tot de webversie van het boek, plus relevante extra's.

Over de auteur

Fotograaf en KelbyOne-trainer Frank Doorhof geeft workshops modelfotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland, maar ook op bijzondere plekken, zoals in kastelen, musea en urbexlocaties. Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal.
Frank heeft meer dan vijftien instructievideo’s uitgebracht en diverse bestsellers over fotografie geschreven in meerdere talen. Op social media is hij ook heel actief. Dagelijks maakt hij vlogs en video’s met reviews, tips en trucs over alles wat met fotografie te maken heeft.

Fotograferen met een kleine flitser - Frank Doorhof
Pagina's: 176
Prijs: € 29,49
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: