Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Photoshop Masters - Rob de Winter

Photoshop Masters - Leer van 's werelds beste Photoshop-artiesten door Rob de Winter

Photoshop Masters is hét Photoshop-boek dat auteur Rob de Winter graag zelf had willen kopen als het in de winkel had gelegen. Een boek vol inspiratie, tutorials en interviews met ’s werelds beste Photoshop-artiesten zoals Erik Johansson, Lisa Carney en Felix Hernandez. Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshop-tools en waar halen zij hun inspiratie vandaan?

Als Adobe Certified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties als Adobe MAX heeft Rob al duizenden mensen leren werken met Adobe Photoshop. Maar steeds merkte hij dat gebruikers moeite hebben met het vinden van de unieke Photoshop-combinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken.

Photoshop Masters - Leer van 's werelds beste Photoshop-artiesten door Rob de Winter, isbn 9789463561549

Dit boek staat vol lessen, interviews en verbluffende Photoshop-voorbeelden. Je leest over de volgende onderwerpen:

  • De beste Photoshop-artiesten en fotografen: dit zijn de mensen die fotografie en illustratie tot een kunst verheven hebben, wereldwijde bekendheid hebben en het maximale uit Photoshop weten te halen
  • Photoshop-composities: op welke manier combineren deze artiesten hun afbeeldingen in een tot de verbeelding sprekende compositie?
  • Inspiratie: waar halen ze hun inspiratie vandaan?
  • Technieken: welke technieken gebruiken ze om speciale foto-effecten te bereiken en wat zijn de geheimen die ervoor zorgen dat een foto de look en feel krijgt die je van tevoren bedacht had?
  • Tools: wat zijn hun favoriete en meest gebruikte Photoshop-tools?
  • Tips: welke tips hadden ze zelf willen krijgen als beginnend Photoshop-gebruiker?
  • Voorbeelden: leer aan de hand van aansprekende voorbeelden en afbeeldingen van de artiesten zelf. Hoe werken zij met laagmaskers, aanpassingslagen, overvloeimodi en penselen?
  • Aanvullende gereedschappen, tips en technieken: welke gereedschappen, zoals plug-ins, apps en tekentablets gebruiken ze ter ondersteuning van hun werk?

Het boek is zo opgebouwd dat je eerst een interview leest met een bekende Photoshop-artiest: een kunstenaar of fotograaf die zijn of haar sporen lang en breed verdiend heeft in de creatieve industrie. Na het interview volgt een tutorialhoofdstuk waarin je verschillende technieken leert. Dit zijn technieken die de 'masters' ook gebruiken.

Het boek is voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie, kunst en de magie van Photoshop. Het is geschreven voor diegenen die al affiniteit hebben met Photoshop, of het programma al eens hebben gebruikt. Maar ook als je nog nooit met Photoshop gewerkt hebt, is dit een inspirerend boek. De tutorials zijn voor beginners heel gemakkelijk te volgen. Je leert mogelijkheden van Photoshop, en dat die oneindig zijn kun je beseffen wanneer je de Photoshop-combinaties ziet die sommige artiesten gebruiken.

Photoshop-basis

Aan het begin van dit boek is er een kort Photoshop-basis-hoofdstuk toegevoegd. Daarin wordt verteld wat lagen zijn, hoe je navigeert en de Photoshop-interface goed instelt. De tutorial hoofdstukken zijn ook zonder voorkennis te volgen.

Photoshop-pro

Voor de echte Photoshop-pro's staat dit boek vol geavanceerde technieken, gecombineerd met bijzondere voorbeelden.

Photoshop Masters - Leer van 's werelds beste Photoshop-artiesten - Rob de Winter
Pagina’s: 272
Prijs: € 49,99
Uitgever: Van Duuren

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: