Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Animals - Steve McCurry

foto: © Steve McCurry - Animals, pagina 52
foto: © Steve McCurry - Animals

Mooie beelden van Steve McCurry's gebundeld onder de titel Animals. Van een olifant die liefdevol op de schouder van zijn meester rust, tot een hond die door de rommel van Kabul op de rug van een fiets wordt geleid.

Deze beelden van Steve McCurry vertellen duizend verhalen, elk een ontroerend eerbetoon aan de wezens die onze planeet delen.

foto: © Steve McCurry - Animals
foto: © Steve McCurry - Animals

De legendarische fotograaf presenteert zijn favoriete foto's van dieren in deze caleidoscopische collectie, variërend van Azië tot Zuid-Amerika en van de Verenigde Staten tot Europa.

Animals - Steve McCurry
Pagina's: 251
Prijs: € 50,00
Uitgever: Taschen
ISBN: 9783836575379

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: