Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Het Photoshop Lightroom 6 / CC boek voor digitale fotografen

Sinds het verschijnen van Adobe Lightroom 1.0 is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby het bestverkochte Lightroom-boek van de wereld. Ook in dit nieuwe boek voor Lightroom CC (of Lightroom 6; ze hebben dezelfde extra functies) hanteert Scott dezelfde veelgeprezen, stapsgewijze en duidelijke aanpak waarmee het leren van Lightroom leuk en gemakkelijk wordt.

Scott Kelby laat je meer zien dan alleen wat elke schuifregelaar doet (dat doen al die andere Lightroomboeken ook). In dit boek demonstreert hij zijn eigen favoriete instellingen en z’n bewezen stapsgewijze methode voor het leren van Lightroom. Zo gebruik je Lightroom vanaf het begin als een professional.

Tijdens zijn seminars traint hij jaarlijks duizenden Lightroom-gebruikers en hij weet wat echt werkt en wat niet en hij vertelt je recht voor z’n raap welke techniek het beste is en welke je beter kunt vergeten en waarom.

coverfoto Het Photoshop Lightroom 6 / CC boek voor digitale fotografen - Scott Kelby

Hij bespreekt

• zijn nieuwste methode voor de import van je foto’s, zodat je vanaf het begin het overzicht behoudt en precies weet waar al je foto’s zijn;
• hoe je de module Ontwikkelen gebruikt om je foto’s er op hun best uit te laten zien;
• zijn inmiddels beroemde methode om complete fotobibliotheken te organiseren, de methode die wereldwijd wordt gebruikt door fotografen en gedoceerd wordt aan hogescholen en universiteiten;
• hoe je overschakelt naar Photoshop (wanneer het nodig is en waarom) en hoe je deze twee programma’s naadloos laat samenwerken
;• Het laatste hoofdstuk is uniek voor dit boek, want hier beantwoordt Scott de meest gestelde vraag: ‘In welke volgorde moet ik de zaken aanpakken?’ Hij laat je hier van begin tot eind een complete Lightroom-workflow zien en leert je hoe je die kunt toepassen in je eigen workflow.
• Niet alleen kun je veel van de gebruikte voorbeeldfoto’s van de website bij dit boek downloaden, zodat je alle stappen en technieken direct zelf kunt uitproberen, je vindt er ook een geweldige verzameling Lightroom-instellingen, waarmee je je foto’s met één klik de populairste en meest gevraagde effecten geeft.

Dit is het eerste en enige boek dat het hele proces op een heldere, samenhangende en visuele manier samenbrengt. Er is geen snellere, duidelijkere of leukere manier om Lightroom te leren dan met dit baanbrekende boek.

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie.Tevens is hij hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografenHet Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Zijn ontspannen en heldere stijl maakt Photoshop leren leuk. In zijn seminars traint hij jaarlijks duizenden mensen, waardoor hij precies weet welke technieken populair zijn. En die technieken deelt hij hier met ons in zijn nieuwste boek.

Het Photoshop Lightroom 6 / CC boek voor digitale fotografen - Scott Kelby
Pagina's: 468
Prijs: € 39,95
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: