Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Handboek Canon EOS, 2e editie

Handboek Canon EOS, 2e editie - Pieter Dhaeze

Het submerk van EOS van Canon heeft twee betekenissen. EOS is een acroniem van de woorden Electronic Optical System en tevens de naam van de Griekse godin van de Dageraad, het ontwakende licht. En zoals we allemaal weten is licht een onmisbaar ingrediënt van de fotografie, wat immers 'schrijven met licht' betekent.

Alle digitale EOS-camera’s van Canon hebben een ander modelnummer en wat uiterlijk betreft vertonen ze allemaal – kleine – verschillen.

In dit Handboek Canon EOS, tweede editie is zoveel mogelijk van die specifieke EOS-functionaliteit verzameld en aangevuld met een vleugje basiskennis fotografie en veel trucs en tips, extra toegelicht met ruim zeventig videotutorials.

Handboek Canon EOS, 2e editie - Pieter Dhaeze. Voor het EOS D-, EOS M- en EOS R-systeem, isbn 9789463561969

Hoewel alle EOS-modellen in zekere zin verschillend zijn in uitvoering, mogelijkheden en instellingen, hebben ze ook veel overeenkomsten. Dus sommige knopjes en menuopties die worden besproken, zullen misschien ontbreken op jouw EOS, maar de meeste zullen - misschien op een iets andere plaats - toch beschikbaar zijn.

Tevens wordt er in dit handboek aandacht besteed aan onderwerpen als lenzen, flitsen, video, software en ook foto’s delen en printen; allemaal aspecten van de fotografie waarbij Canon met een uitgebreid aanbod aan producten en diensten een belangrijke rol kan spelen.

Uiteraard wordt ook de inspiratie niet vergeten en toont het laatste hoofdstuk werk van veertien enthousiaste EOS-fotografen, waaronder Pim Ras en Jeroen Swolfs, die graag hun passie en fotografie met de vrijetijdsfotograaf willen delen. Kortom, met dit boek heb je als EOS-fotograaf het ultieme naslagwerk in handen.

Na aankoop van dit boek is ook de webversie beschikbaar: via registratie krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s.

De auteur

Pieter Dhaeze is zelfstandig vormgever en fotograaf. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en op websites. Ook geeft hij trainingen en workshops in zijn studio of op locatie en op aanvraag lezingen in boekhandels en bij bedrijven.

Handboek Canon EOS, 2e editie - Pieter Dhaeze
Pagina’s: 336
Prijs: € 44,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: