Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Flitsen met een reportageflitser

Flitsen met een Reportageflitser is geschreven met het doel een solide basis te leggen voor het verkrijgen van inzicht in flitsfotografie in iedere lichtsituatie. Niet door allerlei technische formules op te sommen maar door uit te leggen hoe de flitstechnieken in de praktijk worden toegepast.

Het is een echt doe-boek; de stap-voor-stap oefeningen zorgen ervoor dat de theorie direct in praktijk wordt gebracht. Een goede manier om nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen.

Flitsen met een Reportageflitser - Sonja van Driel, isbn 9789081533188

Flitsen met een Reportageflitser is bestemd voor fotografen die hun flitsfoto's naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu fotografeert tijdens reizen of bij evenementen, bedrijfs- of bruidsfoto's maakt, sport-, natuur- of portetfotografie beoefent, van tijd tot tijd kan of wil je niet zonder het toegevoegde licht van de flitser.

Voor dit boek dien je de basiskennis van de fotografie te bezitten en over een digitale spiegelreflexcamera en compatibele reportageflitser te beschikken. Alleen de meest gebruikte technieken worden behandeld. Beschikt je flitser over meer functies dan zullen deze je hierna gemakkelijk afgaan.

De waardevolle inhoud van het boek heeft zijn nut bewezen. Dit is inmiddels de derde, geactualiseerde druk. 

Flitsen met een Reportageflitser - Sonja van Driel, isbn 9789081533188

Enkele reacties van lezers:

  • Ik ben niet zo'n lezer, maar wat een fijne schrijfstijl! Zeer begrijpelijke lesstof. Zo zouden alle gebruiksaanwijzingen mogen zijn. Nu snap ik wat ik met de flitser kan.
  • Lastige materie op een eenvoudige manier uitgelegd.
  • Ik liep al jaren met een grote boog om mijn flitser heen. Ik kreeg gewoon geen goede foto's, behalve de gelukkige uitzondering. Ik ben ben razend enthousiast over het boek. Ineens lukken mijn flitsfoto's.

Sonja van Driel heeft inmiddels zes boeken uitgegeven en meer dan 350 workshops en lezingen verzorgd in binnen- en buitenland.

Flitsen met een Reportageflitser - Sonja van Driel
Pagina’s: 108
Prijs: € 24,50
Uitgever: Asiso
ISBN: 9789081533188

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: