Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon PowerShot PX

Canon Powerstot PX

Een kleine, slimme en vriendelijke camera die de manier waarop onder andere gezinnen hun herinneringen vastleggen volledig gaat veranderen. De PowerShot PX is immers uitgerust met slimme functies zoals het automatisch vastleggen van foto’s en video’s. Zo hoef je ook nooit meer zelf achter de lens te blijven staan en kun je optimaal van het moment blijven genieten.

Wanneer je de alledaagse momenten van het leven wilt vastleggen zonder dat je het zelf mist, dan is de PowerShot PX ideaal – de camera volgt immers de actie en kiest zelf op intelligente wijze de onderwerpen om gezichtsuitdrukkingen en reacties heel natuurlijk vast te leggen.

Na het inschakelen kan de PowerShot PX simpelweg overal in huis worden neergezet om spontane opnamen te maken van alledaagse momenten.

Dankzij het eenvoudige maar draagbare design, USB-C opladen en ingebouwde Wi-Fi voor verbinding met slimme apparaten kun je ook buitenshuis gebruik maken van de intelligentie van de PowerShot PX. Neem hem bijvoorbeeld mee tijdens een picknick of een familievakantie aan zee, zodat herinneringen nooit verloren gaan.

Bekijk in een handomdraai de gemaakte beelden terug via de iOS- of Android van de PowerShot PX en ontvang aanbevelingen van deze slimme camera welke beelden het beste zijn om te bewaren. Deze foto’s en video’s worden vervolgens opgeslagen op een geheugenkaart om ze gemakkelijk te kunnen uploaden naar een computer. M

Met de app kun je bovendien de camera handmatig bedienen om de perfecte compositie te kiezen en om van afstand opnamen te maken, zo hoef je nooit meer heen en weer te lopen om de camera optimaal te gebruiken.

Gezinnen kunnen daarnaast de automatische opname-instellingen aanpassen, de lens schuin omhoog zetten om foto’s een eigen stijl te geven en in de app bekende gezichten selecteren om die tijdens het fotograferen meer prioriteit te geven. Met behulp van de PC Webcam Utility app2 kan de PowerShot PX tot slot gebruikt worden als webcam.

PowerShot PX – de belangrijkste kenmerken:

• Automatisch vastleggen van foto’s en video’s
• Kantelbare zoomlens met een bereik van 340 ̊ horizontaal en 110 ̊ verticaal en een 19-57mm (equivalente) zoom
• Herkenningstechnologie met de mogelijkheid om bepaalde gezichten prioriteit te geven
• Handmatige bediening en beheer van opnamen via de Connect-app voor de Mini PTZ Cam
• Wi-Fi en Bluetooth® maken de communicatie met smartphones en tablets eenvoudig3

De Canon PowerShot PX is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €479,99 in de kleuren zwart en wit.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: