Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotograferen en filmen met de smartphone

Fotograferen en filmen met de smartphone - Bob Timroff

We zijn er inmiddels aan gewend dat we altijd onze smartphone, en dus ook altijd een camera bij ons hebben. De kwaliteit van de gemiddelde camera in moderne smartphones is doorgaans beter dan die van de digitale spiegelreflex- of systeemcamera van enkele jaren geleden, dus logisch dat we die voortaan thuislaten.

Maar al heeft jouw smartphone de beste camera, de hoogste pixelresolutie, diverse lenzen enzovoort: als je niet weet hoe je de camera-app optimaal instelt, welke fotomodus je het beste kunt gebruiken, of niet weet hoe je de beste fotocompositie maakt, dan helpen deze camera specificaties je niet om een geslaagde opname te maken.

Het boek Fotograferen en filmen met de smartphone leert je de ingebouwde camera van je smartphone optimaal te gebruiken. Je maakt kennis met diverse camera-apps en apps die helpen om foto’s te organiseren, te bewerken of te delen. Het boek biedt daarnaast talloze tips over compositie, het gebruik van scherptediepte, belichting, en veel meer. Het is geschikt voor zowel Apple- als Android-smartphones.

Handig om te weten: van dit boek is na aankoop een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s.

Bob Timroff informeert al zijn leven lang mensen over internet. Hij publiceert in vakbladen, geeft lezingen, is werkzaam als docent en hij is een fervent Mac-bezitter.

Fotograferen en filmen met de smartphone - Bob Timroff
Pagina’s: 176
Prijs: € 25,00
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789463562812

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: