Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De Wadden - Ruben Smit

foto: © Ruben Smit - De Wadden, huis op palen
foto: © Ruben Smit

Ruben Smit – de bekende filmer/fotograaf – neemt je in De Wadden mee naar zijn favoriete plekken die onderverdeeld zijn in hotspots op de eilanden en aan de Friese, Groningse en Noord-Hollandse wadkust.

Aan de hand van informatieve kaartjes, beschrijvingen en spectaculaire fotografie laat hij zien hoe en waar je dit gebied, dat in 2009 is aangewezen als Unesco Werelderfgoed, het beste kunt ervaren. Alle plekken zijn gemakkelijk wandelend of per fiets en met de auto te bereiken.

Met zijn spectaculaire fotografie toont Smit in deze gids de schoonheid van het wad en neemt hij de lezer mee naar plaatsen waar je unieke natuurervaringen op kunt doen. Hij bezocht daarvoor hotspots op de vijf Nederlandse Waddeneilanden en aan de Friese, Gronings en Noord-Hollandse waddenkust. Smits jarenlange ervaring in de Nederlandse natuur en vooral op de Wadden, maken hem tot de beste ‘reisleider’ voor dit gebied die je je kunt voorstellen.

De Wadden van filmmaker en fotograaf Ruben Smit, isbn 9789056155193

Deze gids is ook ideaal om de plekken te vinden waar je zelf kunt gaan fotograferen.

Over de auteur

Ruben Smit (1971) is gepassioneerd ecoloog en filmmaker/ fotograaf. Met zijn werk heeft hij vele nationale en internationale prijzen gewonnen, waaronder BBC Wildlife Photographer of the Year in the categorie ‘Diergedrag’. Zijn films De Nieuwe Wildernis en Wad werden een doorslaand succes in de bioscoop.

De Wadden - Ruben Smit
Pagina's: 160
Prijs: € 17,90
Uitgever: Uitgeverij Noordboek
ISBN: 9789056155193

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: