Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotograferen met een professionele Nikon

De (semi-)professionele spiegelreflexcamera’s D600, D700, D800(E), D3s en D4 van Nikon barsten van de functies en instellingen. Zelfs professionals benutten vaak slechts een deel van alle mogelijkheden.

Dit boek zorgt ervoor dat u volledig van de hoge resolutie, grote dynamiek, lage ruis en andere voordelen van uw camera kunt profiteren. Niet alleen wordt de functie van vrijwel alle knoppen en instellingen helder uitgelegd, er wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan algemene fotografiekennis.

Fotograferen met een professionele Nikon - Dré de Man, isbn 9789043026567

Van programmastanden tot beeldbewerking en van lichtmeting tot flitstechniek: alles komt aan bod. Hierdoor is het boek zowel geschikt voor de amateur die professionele foto’s wil maken, als voor de ervaren fotograaf die zijn veelzijdige Nikon-camera tot in detail wil beheersen.

Dré de Man is een uiterst ervaren Nikon-expert. Hij doet veel moeite te achterhalen wat Nikon-fotografen bezighoudt en met welke problemen zij worstelen. Ook test en vergelijkt hij alle apparatuur uitvoerig.

Dit boek bevat daardoor een schat aan technische informatie. Dré maakte honderden foto’s om de uitleg te illustreren en verklapt aan het eind van het boek ook de geheimen van portret-, landschaps-, en productfotografie. Inspirerende citaten en anekdotes van beroemde fotografen maken het boek compleet.

Uit de inhoud

• Uitgebreide beschrijving van de bediening en functies van de D600, D700, D800(E) en D4
• De finesses van scherpstelling
• De geheimen van een perfecte belichting met het Zone Systeem
• Omgaan met kleur, ook met moeilijke kleuren
• Flitsen met ingebouwde, externe en studioflitsers
• Uitgebreide beschrijving van de verschillende objectieven en hun toepassing
• Op de camera's toegesneden fotobewerkingen
• Oplossingen voor veelvoorkomende problemen
• Uitgelicht: landschapsfotografie, portretfotografie en product-fotografie

Dré de Man studeerde Nederlands en volgde een foto-opleiding bij Hans Götze. Hij werkte enige jaren als fotojournalist en combineert sindsdien fotografische en journalistieke activiteiten. Hij schreef eerder verschillende boeken over digitale fotografie en Photoshop en vele boeken over Nikon-spiegelreflexcamera's. Dré spreekt regelmatig op beurzen en bijeenkomsten over fotografie en fotograferen met Nikon-camera's.

Fotograferen met een professionele Nikon - Dré de Man
Pagina's: 318
Prijs: € 39,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043026567

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: