Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram

Je hebt een Instagram account en je plaatst foto's, maar het aantal volgers blijft laag. Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram laat zien hoe je je feed oppoetst en hoe je duizenden nieuwe volgers werft.

Dit boek verklapt talrijke geheimen van de populairste Instagrammers ter wereld. Ze geven tips over allerlei zaken, bijvoorbeeld over hoe je je vaardigheden als fotograaf perfectioneert, hoe je je persoonlijke stijl ontwikkelt, hoe je met de Instagram-gemeenschap moet omgaan en hoe je de belangstelling van bedrijven en merken trekt.

foto uit Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram van @ OVUNNO isbn 9789068687347
@OVUNNO

Het bevat tips over fototechnieken, bijschriften, gedragscodes, apparatuur en het beheer van je account. Je leert hoe mode- en fitnessiconen als @DANIELLEPEAZER erin zijn geslaagd meer dan een miljoen volgers te krijgen, hoe @TASTEOFSTREEP in een paar weken tijd meer dan 100.000 volgers wist te verwerven. Je komt erachter hoe je, net als @SYMMETRYBREAKFEST, beroemd kunt worden met het fotograferen van eten en hoe je, net als @HELLOEMILIE de taal van de lifestyle kunt leren spreken.

Henry Carroll heeft fotografie gestudeerd aan de Royal College of Art. Met zijn duidelijke, jargonvrije didactische stijl heeft hij de digitale fotografie voor iedereen begrijpelijk gemaakt en duizenden geïnspireerd om creatief te worden met hun camera.

foto uit Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram van @ KIM.OU isbn 9789068687347
@ KIM.OU

Tussen de verhalen van de beroemde instagrammers plaatst Caroll informatie over allerlei technische aspecten zoals bijvoorbeeld wanneer wel en wanneer geen hashtag te plaatsen en hoe deze je kunnen laten klimmen of juist een ondergang kunnen bezorgen.

  • Deze jargonvrije gids helpt je succesvol te worden op Instagram.
  • ‍Vol geheimen, tips en adviezen van vijftig van de invloedrijkste Instagrammers uit de hele wereld.
  • ‍Het nieuwste deel uit de bestsellerreeks Lees dit als je topfoto's wilt maken.

Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram - Henry Caroll
Pagina's: 128
Prijs: € 14,95
Uitgever: Uitgeverij Thoth
ISBN: 9789068687347

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: