Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Videoserie Afghanistan van Steve McCurry bij Photo London

Op de website van Photo London is in de reeks van autobiografische video's over de welbekende fotograaf Steve McCurry nu te zien wat er zich achter de schermen afspeelde in Afghanistan in de tijd dat hij er verbleef.

De nieuwe video over Steve McCurry gaat met name over zijn eerste, openbarende reis in Afghanistan in 1978. In de paar weken die hij daar doorbracht, zag McCurry een land van tegenstellingen; een plek die heel mooi, rijk en gastvrij was, maar tegelijkertijd onherbergzaam en vol problemen. Zijn beelden van het conflict tussen de door de VS gesteunde Mujahideen-rebellen en de door de Sovjet-Unie gesteunde Afghaanse regering behoorden tot de eersten die de wereld hiervan te zien kreeg.

Courtesy, Steve McCurry, Afghanistan, Kuchi Nomads at Prayer, 1992.
foto: © Steve McCurry - Kuchi Nomads at Prayer, 1992

Het onderdeel Connect op de website van Photo London is een reeks ad-hoc samenwerkingen met kunstenaars en fotografieprofessionals in verschillende vormen. Het werd afgelopen mei gelanceerd met een exclusieve première van Steve McCurry's serie video's over zelfisolatie.

Na inschrijving kun je de nieuwe video van Steve McCurry gratis bekijken.

Lees hier meer over Afghanistan.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: