Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Open call: Noorderlicht Fotofestival 2023

Oproep Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2023

Het Noorderlicht Fotofestival 2023 vindt van 26 augustus tot en met 26 november 2023 plaats op verschillende locaties, vooral in de provincies Groningen en Friesland. Het thema REGENERATE gaat in op de toenemende druk van enorme wereldwijde uitdagingen en de gevolgen daarvan voor ons samenleven. Het festival toont de stem van kunstenaars die dit gevoel van urgentie zichtbaar maken en verhalen delen over hoop en een verse start.

Met het fotografische kijken als vertrekpunt, richt het festival zich op het hele spectrum van het beeld, zowel analoog als digitaal: van computer-gegenereerd beeld tot aan virtuele, gemengde en augmented reality, installaties en projecties.

Open call

Noorderlicht nodigt kunstenaars en collectieven uit die werken met fotografie en andere media uit de beeldcultuur, om werk in te zenden voor het 2023 festival. Noorderlicht staat voor diversiteit en inclusie en verwelkomt inzendingen uit de hele wereld, van kunstenaars uit alle stadia van hun carrière.

Noorderlicht staat ook open voor work in progress, zo lang het naar verwachting vóór aanvang van het festival voldoende ontwikkeld is voor een publiek.

Inzendingen zijn welkom van nu tot 19 september 2022.

Meer info op Noorderlicht.com.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: