Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Handboek spectaculaire landschapsfotografie - WOWscapes

Albert Dros kent als geen ander de geheimen van de landschapsfotografie en deelt deze graag met je in dit Handboek Spectaculaire Landschapsfotografie - WOWscapes.

Je leest alles over het belang van visie en visualisatie. Stapsgewijs neemt Albert je mee in de perfecte voorbereiding, de werkwijze in het veld, de rol van het weer en het licht, en de mogelijkheden van nabewerking.

Handboek spectaculaire landschapsfotografie - Albert Dros, isbn 9789079588268

Wat is het recept om WOWscapes te maken? Indrukwekkende landschappen met een sterrenhemel, vulkanen, noorderlicht, zons-en maansverduisteringen: niks is Albert Dros te gek.

Talloze voorbeelden uit binnen- en buitenland in dit handboek tonen en analyseren alle stappen tot in detail om tot een WOW-foto te kunnen komen.

Handboek spectaculaire landschapsfotografie - Albert Dros, isbn 9789079588268

Albert Dros raakte in Hong Kong besmet met het fotografievirus. Eenmaal terug in Nederland liet de fotografie hem niet meer los. Een foto van de Melkweg met het internationaal ruimtestation ISS, gewoon vanuit ons eigen land, zorgde voor zijn grote doorbraak. Tegenwoordig reist Albert als fulltime landschapsfotograaf de gehele wereld rond.

Handboek spectaculaire landschapsfotografie - WOWscapes - Albert Dros
Aantal pagina’s: 220
Uitgever: Pixfactory
ISBN: 9789079588268

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: