Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Handboek spectaculaire landschapsfotografie

handboek-spectaculaire-landschapsfotografie-wowscapes

Albert Dros kent als geen ander de geheimen van de landschapsfotografie en deelt deze graag met je in dit Handboek Spectaculaire Landschapsfotografie - WOWscapes.

Je leest alles over het belang van visie en visualisatie. Stapsgewijs neemt Albert je mee in de perfecte voorbereiding, de werkwijze in het veld, de rol van het weer en het licht, en de mogelijkheden van nabewerking.

Handboek spectaculaire landschapsfotografie - Albert Dros, isbn 9789079588268

Wat is het recept om WOWscapes te maken? Indrukwekkende landschappen met een sterrenhemel, vulkanen, noorderlicht, zons-en maansverduisteringen: niks is Albert Dros te gek.

Talloze voorbeelden uit binnen- en buitenland in dit handboek tonen en analyseren alle stappen tot in detail om tot een WOW-foto te kunnen komen.

Handboek spectaculaire landschapsfotografie - Albert Dros, isbn 9789079588268

Albert Dros raakte in Hong Kong besmet met het fotografievirus. Eenmaal terug in Nederland liet de fotografie hem niet meer los. Een foto van de Melkweg met het internationaal ruimtestation ISS, gewoon vanuit ons eigen land, zorgde voor zijn grote doorbraak. Tegenwoordig reist Albert als fulltime landschapsfotograaf de gehele wereld rond.

Handboek spectaculaire landschapsfotografie - WOWscapes - Albert Dros
Aantal pagina’s: 220
Prijs: € 34,90
Uitgever: Pixfactory

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: