Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Bewuster en beter fotograferen met de Canon EOS 60D/70D & 750D/760D

In het nieuwste boek van Pieter Dhaeze - Fotograferen met de Canon EOS 60D, 70D, 750D en 760D - leer je naast de algemene basis van fotografie, de specifieke mogelijkheden, bediening en prestaties van deze specifieke camera ten volle te benutten.

coverfoto Bewuster en beter fotograferen met de Canon EOS 60D/70D & 750D/760D

Deze uitgave is dus geen uitgebreide standaardhandleiding, die alleen de functie van een knopje of menuoptie vertelt, maar vooral een boek dat ingaat op de achterliggende principes en uitlegt wanneer deze toegepast moeten worden.

Er wordt stilgestaan bij onderwerpen als belichting, kleur en scherpte, waarbij eerst de algemene aspecten van deze onderdelen worden behandeld en vervolgens de cameraspecifieke toepassingen. Dit alles is voorzien van duidelijke illustraties en inspirerende foto's.

Omdat fotografie meer is dan de ontspanner indrukken, zijn tevens twee hoofdstukken opgenomen over beeldbewerking en compositie en gaat het boek dieper in op het werken met RAW, op de keuze van de juiste lens en op het onderwerp flitsen. In het laatste hoofdstuk worden enkele verborgen kwaliteiten van EOS-camera's en van Canon onthuld.

In dit boek worden vier camera's besproken: EOS 60D (september 2010), EOS 70D (juli 2013), EOS 750D en EOS 760D (beide februari 2015). De werking van deze camera's komt sterk overeen, maar er zijn ook wezenlijke verschillen. Zij komen uitgebreid aan de orde.

De auteur

Pieter Dhaeze is zelfstandig vormgever en fotograaf. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en op websites. Ook geeft hij trainingen en workshops in zijn studio of op locatie en op aanvraag lezingen in boekhandels en bij bedrijven. 

Bewuster en beter fotograferen met de Canon EOS 60D/70D & 750D/760D - Pieter Dhaeze
Pagina’s: 320
Prijs: € 29,95
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789059408630

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: