Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Animaties en video met Adobe Photoshop

Animaties en video met Adobe Photoshop

Wie zich met fotografie bezig houdt heeft soms ook te maken met de productie van video's en animaties. En waarom zou je dan investeren in nieuwe (dure) software als je met Adobe Photoshop professionele animaties kunt maken en video kunt bewerken?

Veel vormgevers en websitebouwers werken al met Photoshop. Ze kennen de werkomgeving en door van deze basiskennis gebruik te maken is het voor hen veel eenvoudiger om over te gaan op het maken van animaties in Photoshop. Zo hoeven ze geen complexe nieuwe software aan te schaffen en te leren gebruiken middels dure trainingssessies.handig zijn om vertrouwd te raken met het maken van video en animaties.

Dit boek gaat over Photoshop, dus niet over Photoshop Elements, en ook niet over de diverse versies van Photoshop voor tablet. Dit boek behandelt op een praktische manier alle technieken die Adobe Photoshop biedt op het gebied van professionele animaties maken en het bewerken van videobestanden. Deze animaties zijn zeer bruikbaar voor toepassing in sociale media, websites, bedrijfspresentaties, digitale magazines/kranten en apps.

Er is geen ander boek in het Nederlands dat gaat over het maken van animaties en video in Photoshop. Het is zeer uitgebreid met veel oefeningen, zodat de lezer het geleerde direct in de praktijk kan brengen.

  • Publiceer animaties en video online zonder in nieuwe software te hoeven investeren
  • Heldere uitleg, didactisch goed en direct toepasbaar
  • Het enige Nederlandstalige boek over dit onderwerp
  • Ideaal voor vormgevers en webbouwers, maar ook voor tekst- en fotoredacteuren, conceptdenkers en marketeers.

Van dit boek is een webversie beschikbaar. Na aankoop is er gratis toegang, plus relevante extra's.

Auteur Jan Ris is Photoshopper van het eerste uur en altijd op zoek naar het naadje van de kous en naar de snelste tips en de beste trucs. Hij gebruikt zijn kennis voor het dagelijks studiowerk, maar vooral ook voor de trainingen die hij geeft in z'n eigen bedrijf in Almere.

Animaties en video met Adobe Photoshop - Jan Ris
Pagina’s: 256
Prijs: € 39,99
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789463562805

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: