Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Zo werkt Apple Foto's

Met de uitgave Apple Foto’s van Bob Timroff haal je meer uit je iPhone en iPad. De app Camera voor IOS biedt talloze technische mogelijkheden om foto's en videofilmpjes te maken en we bekijken het automatisch in Foto's, de gratis app van Apple die standaard op de iPhone en iPad is ingesteld.

Foto's is een handige app waarmee je al je foto's en video's kunt weergeven, ordenen, delen en bewerken. Daarnaast biedt Foto's vele extra's, zoals het terugblikken, automatisch samengestelde diavoorstellingen of het delen van je fotoverzameling.

omslagfoto van het boek Zo werkt Apple Foto's van Bob Timroff

Het is daarom jammer dat veel bezitters van een iPhone of ander iOS-apparaat de mogelijkheden van Apple Foto’s niet optimaal benutten. Wie de app slechts gebruikt om te kijken naar eerder gemaakte foto’s en video-opnamen mist echt heel veel leuks.

In dit boek leer je snel en efficiënt werken met het programma. Je maakt niet alleen kennis met de vele mogelijkheden, maar leert ook werken met de functies in Apple Foto’s aan de hand van de vele voorbeelden en oefeningen die dit boek telt.

Van dit boek is een webversie beschikbaar. Na registratie is er gratis toegang, plus relevante extra's.

Bob Timroff informeert al zijn leven lang mensen over internet. Hij publiceert in vakbladen, geeft lezingen, is werkzaam als docent en hij is een fervent Mac-bezitter.

Zo werkt Apple Foto's - Bob Timroff
Pagina’s: 144
Prijs: € 18,99
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789463560900

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: