Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Richard Brocken amateurwinnaar voor Sony World Photography Awards

Vandaag 22 maart 2010 zijn de namen van de winnende amateurfotografen van de door Sony gesponsorde World Photography Awards (WPA) bekend gemaakt. Onder hen de Nederlander Richard Brocken.

Tezamen met acht acht anderen werd hij gekozen uit de in totaal 43.745 amateurfotografen die werk instuurden vanuit 144 verschillende landen. Richard Brocken won in 2009 de derde prijs van de fotowedstrijd van Fotografie.nl Thank God 4 Music, eveneens met een foto van Eva.

foto: © Richard Brocken, courtesy of Sony World Photography Awards 2010
- Portraiture

De negen winnaars


Conceptual & Constructed - Jake Lowe, Australia

Documentary - Fredrik Jalhed, Sweden

Fashion - Alex Chebotar, Russia


Music - Vitali Seitz, Germany

Natural History - Alex Goh, Malaysia

Portraiture - Richard Brocken, The Netherlands

Sport - Maksym Gorbatskyi, Ukraineyi, Ukraine

De professionele finalisten maken straks kans op de titel Sony World Photography Awards Photographer of the Year voorgesteld als de Iris d'or, plus 25.000 dollar en een professionele Sony-camera uitrusting. De winnende amateur ontvangt 5.000 dollar plus een professionele Sony-camera uitrusting.

De foto's van alle categoriewinnaars zullen te zien zijn in de winnaarstentoonstelling als onderdeel van een groot fotografiefestival dat voor dit jaar opnieuw in Cannes gehouden wordt.

Tijdens het festival zijn er exposities, workshops, portfolio reviews, studentenprogramma's en lezingen van leden van de World Photography Academy waaronder Jonathan Torgovnik, Idris Khan, Chloe Limpkin (Picture Director van British Harper’s Bazaar), Reza en Bill Hunt.

Info: www.worldphoto.org

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: