Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

My Photography Game

My Photography Game

My Photography Game is een match-en-creëer leerspel over de geheimen van het nemen van foto's. Verzamel een set van vier kaarten door zorgvuldig naar de afbeeldingen en pictogrammen te kijken en ontdek de onderliggende visuele elementen die hen verbinden. Nadat je alle sets vergelijkt, maak dan foto's met de kenmerken van elk thema en wordt een geweldige fotograaf.

Deel je foto's op Instagram #myphotogame en zie ook wat andere mensen hebben gefotografeerd. Als je alle thema's hebt geprobeerd, kun je beginnen met het maken van foto's op basis van twee roze kaarten tegelijk, en zo zijn er eindeloze combinaties.

PonsVerhoog is een partnerschap met een achtergrond in interactieve media en film, speltheorie en educatie. Hun werk is gebaseerd op het vinden van alternatieve manieren om te leren; met onderzoek naar visuele talen, lichaamstalen en creatieve processen. Ze ontwerpen leerspellen, educatieve tools, hands-on workshops en geven advies over visuele communicatie en creatieve processen.

My Photography Game - PonsVerhoog & Kokako
Pagina’s: 52 kaarten
Prijs: € 15,00
Uitgever: BIS Publishers
ISBN: 9789063695521

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: