Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Op pad met landschapsfotograaf Albert Dros

Het maken van de perfecte landschapsfoto, dat is vaak nog een grote uitdaging. Behalve het vinden van een mooi landschap, komt er veel kijken bij het maken van landschapsfoto’s. Fotograaf Albert Dros staat bekend om zijn landschapsfoto’s en cityscapes. In een online special volgen we Albert bij het maken van foto's in Amsterdam en neemt hij je mee in het hele proces. 

Je krijgt een kijkje achter de schermen van een professionele landschapsfotograaf én hij geeft je handige tips waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Foto van Albert Dros van de Amsterdamse grachten in schemering
foto: © Albert Dros

Albert wil mensen stil laten staan bij de beelden die hij maakt. “Ik vind het belangrijk om ergens een goed beeld van te schetsen en alles te laten zien. Nederland is niet alleen maar de bekende, toeristische plekjes. En Hong Kong is meer dan alleen een grote, drukke stad.”

Albert is in zijn foto’s altijd op zoek naar iets extra’s

Albert is in zijn foto’s altijd op zoek naar iets extra’s. Hij raadt iedereen aan om dat stapje extra te zetten voor je foto. Of je nu fotografeert met een smartphone of met een professionele camera.

foto van fotograaf Albert Dros aan het fotograferen
foto: © Albert Dros

Daarnaast krijg je een exclusief kijkje in de tas van Albert. Hij vertelt hoe je goed scherpstelt en je leert hoe je gemakkelijk foto’s deelt vanaf je camera. 
Bekijk het hele verhaal van Albert op CameraNU.nl.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: