Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

My Photography Toolbox

My Photography Toolbox is een leuk spel voor iedereen die regelmatig fotografeert en graag zijn vaardigheden wil verbeteren. Elke kaart bevat geheimen van de visuele taal en is een bron van inspiratie voor creatieve uitspattingen. Er kan gespeeld worden met dertig verschillende beeldprincipes, zoals bijvoorbeeld de psychologie van vormen.

Een must-have game voor fotografen. Door de stijl, de eenvoudige regels, de waardevolle beloningen en ludodidactische functies kan er individueel of in teams van alles ontdekt worden.

My Photography Toolbox, isbn 9789063695040

De box bevat twee spellen.

  1. Be a master: maak een afbeelding op basis van een fotografie-genre en vier gegeven regels.
  2. Refine your eye: ontdek de regels in bestaande foto's. Elke foto heeft een ander doel: maak een krachtige foto in minder dan twintig minuten, of ontdek de fotografie-regels voor de verbinding tussen afbeeldingen en concepten.

Rosa Pons-Cerdà is een interdisciplinaire schrijver, media- en game-contentontwerper. Ze heeft internationale trainingsworkshops en -festivals opgezet en les gegeven en onderzoek gedaan bij instellingen als Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (2005-2016).

Lenno Verhoog is onderzoeker in Creative Practices. Hij is ook cursusleider van Image & Media Technology bij HKU-Media. Hij heeft bijgedragen aan een breed scala aan projecten rond datavisualisatie, interactieve installaties, online applicaties en het Dutch Electronic Art Festival (DEAF).

My Photography Toolbox - Rosa Pons-Cerdà en Lenno Verhoog
Pagina’s: 72
Prijs: € 17,99
Uitgever: BIS Publishers
ISBN: 9789063695040

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: