Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

DSLR Wifi Afstandbediening met vernuftige triggers

CamBuddy Pro set met camera's en afstandsbediening in beeld om springende danseres vast te leggen op een plein

‍De fotografie noviteit CamBuddy Pro is niet vernieuwend als het gaat om het op afstand bedienen van een spiegelreflex camera met een smartphone, tablet of PC via WiFi. Ook niet als het gaat om het direct overdragen van foto's en video's van camera naar smartphone. De vooruitstrevende slimmigheid van dit product zit hem met name in de verschillende sensoren, waarmee een DSLR camera van afstand geactiveerd kan worden om een foto te maken.

CamBuddy Pro heeft het formaat van een luciferdoosje en is uitgerust met een licht-, geluid- en lasersensor alsmede een radio zendontvanger. Bij dit unieke apparaat kunnen een laser generator en radio afstandsbediening optioneel aangeschaft worden. Deze uitgebreide mogelijkheden en een krachtige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke APP, maken fotografie gemakkelijker dan ooit tevoren.

foto van CamBuddy Pro op camera

Time-lapse fotografie wordt kinderspel met de ingebouwde intervalmeter. Middels de matrix functie, kunnen tot wel 128 camera's aangestuurd worden. Zo kan de gebruiker prachtig slowmotion beeldmateriaal maken.

Overige beknopte eigenschappen van CamBuddy Pro; Actieradius tot 30 meter WiFi bereik. Vanaf een smartphone op elk moment de belichting aanpassen, diafragma, ISO, belichtingscompensatie, schiet vertraging en andere parameters. Live view weergave. Beheer auto focus of handmatige scherpstelling. Fotograferen op basis van geluid, flits, laser en/of radiografische activatie.

Met Shoot-en-push worden foto's die zijn genomen, direct en automatisch doorgestuurd naar een smartphone of tablet. De gebruiker kan deze foto's vervolgens bewerken, beheren en delen op social media. Voorts kunnen er via WiFi meerdere CamBuddy Pro's tegelijkertijd worden bediend vanaf een smartphone. Tot slot is het mogelijk om meerdere CamBuddy Pro's te bedienen in master-slave-modus door middel van de ingebouwde radio zend ontvanger van CamBuddy Pro.

De CamBuddy Pro is verkrijgbaar met een zilveren of zwarte bovenkant en heeft een verkoop adviesprijs van respectievelijk €189,00 en €199,00. 

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: