Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Hasselblad Masters winnaars 2016

foto van twee zwanen op het een meer met hoofden naar elkaar heel klein met veel water en lucht
foto: © David Peskens | Wildlife

De tien finalisten van de Hasselblad Masters 2016 Competition zijn bekend. Onder hen de Nederlanders Lars van de Goor en David Peskens. Een professionele jury heeft in combinatie met een publieke stemming de winnaars bepaald. Voor de eerste keer deelt Hasselblad Master Awards ook een gloednieuwe Hasselblad medium formaat camera uit aan de winnende fotografen.

De winnaars ontvangen hun awards en camera's op de speciale photokina 2016 ceremonie in Keulen in september dit jaar.

De lijst van winnaars per categorie: Swee Oh (USA) Architecture, Roy Rossovich (Sweden) Fashion/Beauty, Katerina Belkina (Germany) Fine art, Lars Van De Goor (Netherlands) Landscape, Natalia Evelyn Bencicova (Slovakia) Portrait, Georgio Cravero (Italy) Product, Jake Reeder (Australia) Project//21, Ali Rajabi (Iran) Street/Urban, John Paul Evans (UK) Wedding, David Peskens (Netherlands) Wildlife.

De tien master fotografen ontvangen ook nog een trofee op de photokina 2016 en worden tentoongesteld op verschillende plaatsen overal ter wereld.

foto van blauwgrijs bos waarvan de bovenkant van de bomen in een wit licht verdwijnt en een paar takken met gele bladeren in het midden
foto: © Lars van de Goor | Landscape

Meer info op www.hasselblad.com/masters.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: