Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Winnaar Fotowedstrijd Herfst 2020

Fotograaf Ada den Hartigh is publiekswinnaar van de fotowedstrijd Herfst 2020 op Fotografie.nl. Zij ontvangt een Forex wanddecoratie van Fotofabriek.nl plus een T-shirt naar keuze uit de Fotokadoshop als prijs voor het insturen van de kleurrijke foto van het herfstbos in het Solse Gat.

Het Solse Gat ligt in het Speulderbos en Sprielderbos tussen Garderen en Putten. Het Solse Gat is een leemkuil en is ontstaan door een grote ijsklomp, die de grond naar beneden duwde, waardoor aan de randen heuveltjes zijn ontstaan. In de Middeleeuwen groeven omwonende boeren hier leem af, waardoor de kuil nog dieper werd. Het Speulderbos is een van de oudste bossen van Nederland.

Redactie Fotografie.nl: "Deze foto heeft warmte en diepte, waardoor er van alles aanwezig is om er wat langer naar te kijken. Alsof er een verhaal verteld wordt waar je even bij stil blijft staan."

foto: Ada den Hartigh - Solse Gat

In totaal zijn er voor deze wedstrijd 320 foto's ingezonden en is er 1765 keer door het publiek gestemd.

Een selectie van de beste foto's die ingezonden zijn kun je bekijken bij Fotowedstrijd Herfst 2020.

Onder onze lezers bevinden zich veel inspirerende fotografische talenten die gezien mogen worden... Volgende week starten we met een nieuwe fotowedstrijd dus blijf ons volgen via nieuwsbrief en social media !

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: