Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie - Joke Beers-Blom

De resultaten vallen soms tegen na de aanschaf van een mooie Fujifilm X-T-systeemcamera. Meestal wordt dit veroorzaakt door een gebrek aan kennis; de camera wordt op de automaat gezet en komt daar niet meer af. Juist de handmatige en semi-handmatige instellingen bieden oneindig veel creatieve mogelijkheden waardoor prachtige foto's ontstaan.

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie - Joke Beers-Blom, isbn 9789463560146

Ook bij de overstap van een spiegelreflexcamera naar een van de systeemcamera's van Fujifilm is het even zoeken, aangezien veel zaken net een beetje anders gaan. Aan de hand van voorbeelden geeft deze uitgave tips en een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden.

In Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie worden de veelzijdige Fujifilm-camera’s uit de X-T-serie besproken en de diverse beschikbare accessoires. Vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. 

Voor de specifieke instellingen is de bijbehorende handleiding erg belangrijk. Dit boek is een aanvulling op de handleiding. Er is veel aandacht voor het juiste gebruik van de Fujifilm-camera, bijvoorbeeld voor een correcte belichting en de juiste manier van scherpstellen. Ook wordt ingegaan op een goede compositie. Het boek is gelardeerd met vele, fraaie foto’s ter inspiratie, alle gemaakt met de in dit boek beschreven camera’s.

Na registratie krijg je gratis toegang tot de webversie van het boek, plus relevante extra's.

Over de auteur

Joke Beers-Blom fotografeert al bijna veertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en staat zo nu en dan amateurfotografen bij. Haar andere passie is reizen, met Australië en IJsland als favoriete bestemmingen. Joke Beers-Blom schrijft sinds 2002 over digitale fotografie en digitale beeldbewerking.

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie - Joke Beers-Blom
Pagina's: 192
Prijs: € 29,99
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789463560146 

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: