Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Het complete handboek natuurfotografie

Het complete handboek natuurfotografie

EINDELIJK is het zover: de verschijning van Het complete handboek natuurfotografie. Eén boek dat elk onderwerp binnen de natuurfotografie behandelt: alle disciplines, elke fotografietechniek, alle fotogenieke soortgroepen, alles over apparatuur en instellingen.

Het nieuwe standaardwerk over natuurfotografie, geschreven door gedreven professionals. 170 hoofdstukken, 416 pagina’s en 29x23 cm groot.

Méér dan een gedrukt boek
Het is onmogelijk alles in 416 pagina’s te vatten. In werkelijkheid is het boek vele malen dikker: elk hoofdstuk bevat een QR code met digitale content voor verdere verdieping. Extra artikelen, video’s, cheatsheets, beeldrecepten en webinars.

Er zijn veel boeken over natuurfotografie. Maar er ontbrak nog een compleet handboek dat elk onderwerp binnen de natuurfotografie behandelt.

Met meer dan 170 hoofdstukken heb je hét standaardwerk over natuurfotografie in handen. De auteurs, allemaal gedreven professionals, geven antwoord op al jouw vragen en stellen je in staat zelf de mooiste natuurfoto’s te maken.

Het complete handboek natuurfotografie
Pagina's: 416
Prijs: € 49,90
Uitgever: PiXFACTORY

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: