Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Focus op fotografie: Photoshop Elements voor fotografen

Photoshop Elements voor fotografen

Vraag je je af hoe het komt dat foto’s van anderen sprankelender zijn dan jouw foto’s? Het antwoord is waarschijnlijk dat deze foto’s bewerkt zijn in Photoshop, Photoshop Elements of een ander fotobewerkingsprogramma. Met enkele muisklikken ziet een foto er al een stuk beter uit.

Veel fotografen gebruiken Adobe Photoshop Elements. Vooral voor de thuisgebruiker biedt het meer mogelijkheden dan grote broer Adobe Photoshop. Het is in de loop der jaren tot een volwassen programma uitgegroeid, dat veel mogelijkheden kent.

Wil je ook sprankelende foto’s? Of fotografeer je in het populaire en flexibele RAW-formaat? De auteur bespreekt in dit boek juist die onderdelen uit Photoshop Elements die interessant zijn voor de amateurfotograaf.

coverfoto Focus op Fotografie: Photoshop Elements voor fotografen - Joke Beers-Blom, isbn 9789059408142

Dit boek is gemaakt aan de hand van Photoshop Elements 13. De meeste van de besproken onderwerpen zijn ook terug te vinden in eerdere versies. Het boek Photoshop Elements voor fotografen is niet echt afhankelijk van de nieuwste versie. Het zijn vaak kleine uiterlijkheden die veranderd zijn, de belangrijkste fotocorrectiemogelijkheden zijn in de recente versies gelijk gebleven.

Joke Beers-Blom fotografeert al ruim dertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en helpt en adviseert amateurfotografen. Haar andere passie is reizen, met Australië als favoriete bestemming. Joke Beers-Blom schrijft sinds 2002 over digitale fotografie en digitale beeldbewerking.

De serie Focus op fotografie bestaat uit diverse titels die speciaal ontwikkeld en geschreven zijn voor het vakgebied fotografie. Het zijn handige naslagwerken en een inspiratiebron voor de serieuze (aspirant)fotograaf. 

Photoshop Elements voor fotografen - Joke Beers-Blom
Pagina's: 208
Prijs: € 29,95
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789059408142

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: