Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotograaf Marc Lagrange overleden

Fotograaf Marc Lagrange (57) is omgekomen in Tenerife

De bekende Antwerpse fotograaf Marc Lagrange (57) is vrijdagavond in Tenerife omgekomen bij een verkeersongeval.

Diverse Belgische nieuwsbronnen melden dat dit is bevestigd door een woordvoerder van Buitenlandse zaken. "Er worden niet meer details gegeven over het ongeval omdat de familie van het slachtoffer heeft aangedrongen op discretie", aldus de woordvoerder.

Marc Lagrange is vooral bekend van zijn verfijnde en artistieke naaktfotografie. In 2013 brak hij door met zijn boek Diamonds and Pearls, dat wereldwijd gepubliceerd werd.

Vandaag is de laatste dag van een expositie die van hem loopt in Leonhard's Gallery in Antwerpen als ondersteuning van zijn laatst verschenen boek Senza Parole.

Bekijk ook het artikel Senza Parole - Marc Lagrange op Fotografie.nl.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: