Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop: Fotograferen in 't wild

Workshop: Fotograferen in 't wild
foto: © Arie van den Hout

Ontdek de Eifel tijdens de 3-daagse workshop
Fotograferen in ‘t wild

In de beboste heuvels van de Duitse Eifel vind je oneindige inspiratie voor fotografie. Ga van 6 tot 9 november 2023 mee naar landhuis Waldecken10 voor de 3-daagse workshop Fotograferen in ‘t wild.

Een all inclusive creatieve mini-vakantie met fotografieworkshops van natuurfotograaf Arie van den Hout. Er is genoeg tijd voor ontspanning met lekker eten, vuren bouwen en relaxen in de hot tub of sauna.

De middagzon hangt boven de herfstbossen, terwijl de rode wouw rondjes trekt boven de vallei op zoek naar een prooi. Op slechts drie uur rijden van Utrecht vind je in de Eifel een uniek landschap waar je eindeloos kunt wandelen en waar het wild nog alle ruimte heeft.

foto: © Arie van den Hout

Natuurfotograaf Arie van den Hout neemt je drie dagen mee op sleeptouw en leert je de fijne kneepjes van het fotograferen van landschappen, planten en wilde dieren.

35 jaar natuurfotograaf
Arie van den Hout heeft 35 jaar ervaring als natuurfotograaf en werkt onder andere voor het Goois Natuurreservaat. Daarnaast geeft hij al jaren succesvolle workshops en masterclasses. Hij weet als geen ander hoe je de wilde natuur vangt in een pakkend beeld.

Tijdens deze driedaagse houdt hij vijf workshops, variërend van Fotografisch kijken, vroege vogelsessies, wildfotografie en nabewerking.

foto: © Arie van den Hout

Thuisbasis: een romantisch landhuis
De workshop wordt gehouden in Waldecken10, een landhuis in het dorpje Neuheilenbach. Het huis heeft een prachtig uitzicht over een vallei en heuvels en biedt meer dan genoeg ruimte in en om het huis. Er zijn zeven slaapkamers, twee badkamers, een vuurplaats, een hot tub en sauna en een heerlijk grote leefruimte van 100 m2.

De workshop is all inclusive: ontbijt, lunch, diners, bedden en vuren, alles is verzorgd. 

Kosten
De all inclusive workshop kost € 795,= voor een tweepersoonskamer en € 895,= voor een eenpersoonskamer. Er is plek voor 9 personen.

Meer informatie: www.machershaus.com

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: