Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

Lomography lanceert de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens als voortzetting van de legacy die in 1840 begon. Joseph Petzval vond zijn revolutionaire Petzval optiek uit in 1840, een populaire lens die de wereld van de portretfotografie aanzienlijk heeft veranderd.

Nu 175 jaar later en als opvolger van de succesvolle Lomography New Petzval 85mm lens in 2013, is er de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens.

foto van ‍New Petzval 58 Bokeh Control Art Lens
‍New Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

Met behulp van de nieuw ontwikkelde Bokeh Control Ring op de nieuwe Petzval 58 ben je volledig vrij om de sterkte van het swirly bokeh effect in je foto's te bepalen. De nieuwe Petzval 58 heeft een maximaal diafragma van f/1.9 en als 58mm lens een prima allround brandpuntsafstand voor straatfotografie, portretten, landschappen of foto's van je kat die in de lucht aan het springen is.

Premium Petzval Quality & Features

Met een Russisch glazen optiek van kwaliteit levert de Petzval 58 kristalheldere plaatjes met diepe kleuren en veel karakter. Verder is het bijzonder dat het objectief handgemaakt is en uit twee uitvoeringen bestaat: in brass of met een zwarte finish. Ontworpen om met moderne analoge en digitale camera's te werken en beschikbaar met Canon of Nikon mount. Daarnaast is de lens compatible met verschillende andere camera's, met behulp van adapter mounts.

foto van twee vrouwen waarvan de ene zit en de ander staat en een hand om haar schouder legt gemaakt met de ‍New Petzval 58 Bokeh Control Art Lens
‍foto: © Issa NG

De New Petzval 58 Bokeh Control Art Lens is exclusief beschikbaar via Kickstarter. De eerste levering staat gepland voor december 2015.

Niet meer leverbaar, kies nu voor een Lensbaby 22 pancake als alternatief.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: