Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De avontuurlijke Coolpix W300

De Nikon Coolpix W300 is een nieuwe compactcamera voor alle weersomstandigheden, die ook diep onder water kan worden gebruikt. Als je een beetje avontuurlijk bent aangelegd, is dit de perfecte compactcamera. Met de Coolpix W300 kun je niet alleen de pret in het zwembad vastleggen, maar ook de schoonheid onder water tijdens het snorkelen

Nikon Coolpix W300

Met de Coolpix W300 kunnen eenvoudig foto's van 16 MP en 4K/UHD-video vast worden gelegd tot een diepte van maximaal 30 m onder water zonder behuizing. Deze stofdichte compactcamera blijft ook fotograferen bij temperaturen tot -10° C en de schokbestendige body is bestand tegen een val van maximaal 2,4 m.

Het groothoekobjectief geeft gebruikers de vrijheid om opnamen te maken bij weinig licht of in het donker onder water. In de macro-stand kun je vergaande close-ups boven of onder water maken. 

Met ondersteuning voor GPS/GLONASS/QZS is het eenvoudig om geotags aan opnamen toe te voegen en reizen bij te houden. Via de SnapBridge-verbinding kunnen gebruikers tijdens het fotograferen foto's naar een smartapparaat sturen of het smartapparaat gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

Nikon Coolpix W300

De Coolpix W300, verkrijgbaar in het zwart, oranje, geel en camouflage, is vanaf eind juni beschikbaar en de consumentenadviesprijs bedraagt € 479,-.

Overzicht van belangrijke kenmerken

  • Waterdicht tot op 30 m zonder behuizing. Schokbestendig tot een hoogte van 2,4 m. Vorstbestendig tot -10° C en stofdicht.
  • Gevoelige 16 MP BSI CMOS-sensor met belichting via de achterzijde en lichtsterk f/2.8-objectief met 5x optische zoom. De 10x Dynamic Fine Zoom verdubbelt het bereik van het objectief, zodat je de actie veel dichterbij kunt halen.
  • Maak 4K/UHD-filmopnamen in 30p of film Full HD-video (1080p) boven of onder water. Met een nieuwe AE-vergrendeling kun je vloeiende video-opnamen maken terwijl het licht verandert, wat vooral handig is bij het filmen onder water.
  • Snelle autofocus en Nikon’s hybride vibratiereductie over vijf assen zorgen voor snelle, stabiele en scherpe opnamen, op het land of onder water.
  • De nieuwe Tool-knop van de camera geeft direct GPS, het aantal gezette stappen en de gemeten hoogte/diepte of luchtdruk/waterdruk op de monitor weer.
  • Met een diepe grip, een grote monitor en eenvoudige bediening onder water of wanneer je handschoenen draagt.
  • De statiefaansluiting van de camera is net zo handig voor accessoires (zoals de onderwaterflitser SB-N10 van Nikon) als voor het opnemen van time-lapse-films met een statief.
Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: