Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Zhiyun MOLUS G300 COB Light

Zhiyun MOLUS G300 COB Light

Het nieuwe Zhiyun MOLUS G300 COB Light verlichtingssysteem biedt een oplossing op maat voor de behoeften van professionals in de film- en fotografiebranche. Deze 300W COB-lamp is overklokbaar tot 500W en biedt een pieklichtsterkte van 20300 Lux bij 4300K, waardoor het een krachtpatser is in een compact, gebruiksvriendelijk pakket.

De G300 integreert eersteklas hardware met uitmuntend vakmanschap, waardoor een verlichtingsoplossing wordt gepresenteerd die niet alleen functioneel is, maar ook een genot om te gebruiken.

De MOLUS G300 is verrassend compact, slechts 8 cm dun, waardoor hij gemakkelijk in te pakken, mee te nemen en op te zetten is, dankzij het vierkante ontwerp. Met twee draaiknoppen kunnen parameters nauwkeurig worden ingesteld, terwijl een aparte lichtregelaar en displayscherm zorgen voor gebruiksgemak, zelfs als de lamp hoog is gemonteerd.

Of het nu gaat om portretten, live-streaming, interviews of commercials, de G300 levert lichtvormgeving en -controle op professioneel niveau en past naadloos in verschillende verlichtingsscenario's om textuur en dimensie in elke opname volledig tot hun recht te laten komen.

Het ontwerp van de G300 is een kwart van dat van traditionele 300W videolampen, maar verraadt zijn krachtige prestaties met een pieklichtsterkte tot 15500Lux, waardoor hij ideaal is voor een breed scala aan binnenopnamen.

Met een universele Bowens-vatting ondersteunt de G300 een breed scala aan modifiers, waardoor snelle, eenvoudige installatie en veelzijdige verlichtingsconfiguraties mogelijk zijn.

Het DynaVort Cooling System MK2 zorgt ervoor dat de G300 koel blijft, zelfs wanneer deze werkt op het 500W overgeklokte maximum, waardoor continue gebruik zonder oververhitting mogelijk is.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Zhiyun MOLUS G300 is verkrijgbaar voor € 649,99.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: