Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

DJI Mini 3 drone

DJI Mini 3 drone

De DJI Mini 3, een compacte, ultralichte cameradrone, is niet alleen makkelijk draagbaar, ook is hij vrijgesteld van de meeste drone regelgevingen in verschillende delen van de wereld. De 1/1,7-inch camerasensor filmt 4K HDR-video en maakt 12MP foto's met True Vertical Shooting.

Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen
Met een gewicht van nog minder dan 249 gram is de DJI Mini 3 nog lichter dan de DJI Avata. Dankzij het compacte ontwerp is de kleine drone gemakkelijk mee te nemen in een tas of zak.

En daarbij voldoet de Mini 3 zoals gezegd aan de drone regelgevingen in veel delen van de wereld, waar drones van minder dan 250 gram gebruikers in staat stellen om binnen de regionale wetgeving te vliegen, zonder dat er een examen nodig is.

Levendige, verticale details
DJI Mini 3 neemt op in 4K/30fps HDR met levensechte kleuren. Een 1/1,3-inch CMOS-sensor en f/1,7 diafragma zorgen voor een grotere beeldresolutie, scherptediepte en minder beeldruis, zelfs bij weinig licht en een hoog contrast, waardoor schonere beelden ontstaan.

De 4-in-1 pixeltechnologie kan foto's maken van 48MP tot 12MP groot en individuele pixels zo groot als 2,4 μm om beelden bij weinig licht te verbeteren. Dubbele native ISO en HDR-technologie op chipniveau helpen om in korte tijd heldere beelden te maken, zelfs bij opnamen met een groot dynamisch bereik.

Met True Vertical Shooting wordt de camera 90 graden gedraaid om content te creëren die perfect is voor sociale mediaplatforms.

Vlieg langer, beter en verder
De Mini 3 wordt geleverd met de standaard Intelligent Flight Battery voor een maximale vliegtijd van maximaal 38 minuten. DJI O2 digitale video transmissie levert een 720p/30fps live feed van maximaal 10 km afstand. Tegelijkertijd maakt het gebruik van krachtige anti-interferentie technologie voor een betrouwbare verbinding tijdens de hele vlucht.

Met een windweerstand tot 10,7 m/s kan de Mini 3 zowel stabiel vliegen als een stabiel beeld behouden in verschillende omstandigheden. Een waardig alternatief voor zijn grote broer de DJI Mini 3 Pro.

Quickshots in één tik
DJI Mini 3 maakt het creëren van content eenvoudig met QuickShots, een reeks voorgeprogrammeerde vlieg- en filmtrajecten. Hiermee kan iedereen prachtige opnames in zowel landschap als verticaal maken.

Deze omvatten:
Dronie: de drone vliegt heen en weer met de camera gericht op het onderwerp.
Helix: de drone vliegt omhoog en draait spiraalsgewijs rond het onderwerp.
Rocket: de drone vliegt omhoog met de camera naar beneden gericht.
Circle: de drone cirkelt rond het onderwerp.
Boomerang: de drone vliegt rond het onderwerp in een ovale baan, stijgend als het wegvliegt en dalend als het terugkeert.

Moeiteloze vaardigheden
Vliegen is gemakkelijker dan dat het lijkt en de DJI Mini 3 ondersteunt veel intelligente functies om je te helpen meteen aan de slag te gaan.

Auto Takeoff helpt bij de vlucht te beginnen. De Return to Home (RTH) functie omvat Smart RTH, Low Battery RTH, en Failsafe RTH, waardoor het vliegtuig automatisch terugkeert naar het startpunt in situaties zoals een weggevallen signaal of een lege batterij.

Mini 3 combineert ook GNSS met het neerwaarts zichtsysteem en het infrarood detectiesysteem om stabiel en nauwkeurig te zweven, zodat iedereen vol vertrouwen kan vliegen.

Prijs en beschikbaarheid
DJI Mini 3 is verkrijgbaar in vijf configuraties:
DJI Mini 3 (Drone Only) bevat geen afstandsbediening of oplader, en is ideaal voor eigenaren van bestaande DJI drones. Het zal begin 2023 beschikbaar zijn voor de detailhandelsprijs van 489 EUR.
DJI Mini 3 bevat de DJI RC-N1 afstandsbediening. Deze zal begin 2023 beschikbaar zijn voor een verkoopprijs van 579 EUR.
DJI Mini 3 (DJI RC) omvat de DJI RC-afstandsbediening. Deze zal begin 2023 beschikbaar zijn voor een verkoopprijs van 749 EUR.
DJI Mini 3 Fly More Combo omvat de DJI RC-N1 afstandsbediening, schoudertas, Two-Way tweezijdige oplader en twee extra Intelligent Flight batterijen. Deze is vandaag verkrijgbaar voor de verkoopprijs van van 768 EUR.
DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) omvat de DJI RC afstandsbediening, schoudertas, tweezijdige oplader en twee extra intelligente vliegbatterijen

Meer informatie over alle nieuwe functies, accessoires en mogelijkheden zijn te vinden op www.dji.com/dji-avata.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: