Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Exclusieve Leica Q2 “Ghost” door Hodinkee

Exclusieve Leica Q2 “Ghost” door Hodinkee

Goed nieuws voor verzamelaars van exclusieve camera's die ook een zwak voor horloges hebben: een speciale editie in twee varianten van de Leica Q2, namelijk de Leica Q2 "Ghost" by Hodinkee en de Leica Q2 "Ghost" Set by Hodinkee. Het tijdloze ontwerp van de Leica Q2 "Ghost" van Hodinkee is een eerbetoon aan een iconisch duikhorloge dat onder kenners bekend staat als "Ghost Bezel".

Geïnspireerd door het legendarische klassieke horloge met zijn zeer zeldzame grijze bezel (ring rond de wijzerplaat), hebben de Leica-ontwerpers, samen met Hodinkee, de elegante en discrete kleurstelling van het speciale Leica Q2 model gecreëerd.

De stijlvolle grijze lederen bekleding van fijn rundleer met een natuurlijke textuur, is voorzien van een speciale coating om de Leica Q2 "Ghost" by Hodinkee op betrouwbare manier te beschermen tegen weersinvloeden. De bovenkant en het objectief zijn in onopvallend lichtgrijs gelakt en het rode Leica logo is bewust weggelaten. De speciale editie omvat een draagriem rondgeweven van grijs garen met een stabiele sleutelhangerband.

Technisch gezien is de Leica Q2 "Ghost" van Hodinkee trouwens identiek aan het “standaard” model Leica Q2.

Als tweede variant presenteert Hodinkee de Leica Q2 "Ghost" Set van Hodinkee. De wereldwijd tot slechts 150 sets beperkte oplage is versierd met een opdruk van Leica op de bovenplaat. Bovendien getuigen twee gravures in het display glas van het exclusieve karakter: zij tonen het speciale serienummer tussen 001/150 en 150/150 en de naam van de set.

De Leica Q2 "Ghost" Set van Hodinkee bevat ook een zilveren duimsteun, een grijze draagriem en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Prijzen en beschikbaarheid

De Leica Q2 "Ghost" van Hodinkee is vanaf 8 december 2022 verkrijgbaar bij de Leica Store Amsterdam en de Leica Store Lisse. De verkoopprijs zal € 5.950,00 inclusief btw bedragen. De Leica Q2 "Ghost" Set by HODINKEE zal exclusief en beperkt verkrijgbaar zijn op de Hodinkee website vanaf 15 november 2022.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: