Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Peak Design Slide camerariem

Peak Design Slide camerariem

Op zoek naar een leuke fotografie gadget om cadeau te geven voor de feestdagen aan jouw fotograaf vriend(in) of partner? Het populairste fotografie-accessoire van dit moment is de Peak Design Slide camerariem.

Deze veelzijdige riem kan worden gebruikt als nek-, schouder- of draagriem en biedt fotografen ongelooflijke flexibiliteit. De riem staat bekend om zijn duurzaamheid, met sterke nylon banden en aluminium gespen.

Deze riem is geschikt voor alle camera's met verwisselbare lenzen, of het nu gaat om APS-C, full-frame DSLR of spiegelloze camera's. De veelzijdigheid, sterkte en comfort maken het een uitstekende keuze voor fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare camerariem.

De originele Peak Design camerariem Slide, is alles wat andere professionele camerariemen niet zijn: mooi, onopvallend, verstelbaar, snel aan te sluiten en aanpasbaar aan je uitrusting.

Intern gevoerd nylonweefsel heeft een gladde kant die over kleding glijdt in sling-modus en een gripvaste kant die uitglijden in schoudermodus voorkomt.

Het unieke Anchor Link-systeem maakt snel verbinding en de dubbele verbindingspunten houden de camera stabieler dan traditionele draagriemen.

De riem kan meer dan 90 kg dragen, sterk genoeg om de zwaarste professionele rigs veilig te houden. Vanaf 2018 heeft Slide een verbeterde siliconen grip, verbeterde banden en band-/hardware-overgangen met een lager profiel. Ankerconnectoren zijn bijgewerkt om kleiner, sneller en veiliger te zijn.

De riem is leverbaar in vier kleuren: zwart, grijs, midnight en sage.

Naast de Peak Design Slide Camerariem zijn andere onmisbare accessoires voor fotografen onder meer: statiefkoppen, extra batterijen en opslag (zoals extra camerabatterijen en geheugenkaarten), camerafilters (zoals circulaire polarisatiefilters en neutrale dichtheidsfilters), externe ontspanknoppen, externe geluidsopnameapparatuur en externe flitsers.

Deze accessoires verbeteren de fotografie-ervaring door meer controle, gemak en creatief potentieel te bieden.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: