Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

BredaPhoto 2020

BredaPhoto 2020

BredaPhoto laat van 9 september tot en met 25 oktober werk zien van bekende internationale en Nederlandse fotografen samen met dat van nieuw en opkomend talent. Het thema the best of times, the worst of times is actueler dan ooit.

Door de corona-pandemie is de wereld met de neus op de feiten gedrukt. De wereld verandert, moet veranderen. Talloze fotoseries in de 2020 editie van BredaPhoto raken aan deze nieuwe wereld waarin sociale onrust, klimaatproblematiek, economische ongelijkheid, racisme & discriminatie en gender-issues allemaal zijn terug te vinden.

foto: © Coca - 100000 people wearing masks, 2020: twee mensen lopen langs opblaasbeest op straat
foto: © Coca - 100000 people wearing masks, 2020

Dit jaar concentreert het programma van BredaPhoto zich op meerdere binnen- en buitenlocaties in het historische centrum van Breda.

De exposities in het Chassé Park, op de XXL Promenade en bij Club SOLO zijn gratis te bezoeken.

Voor de tentoonstellingen in het Stedelijk Museum Breda, de Grote Kerk en in het voormalig KPN Gebouw heb je een ticket nodig.

programma Breda Photo 2020 met affiches aan muur
foto: programma Breda Photo 2020

Het voormalig KPN gebouw is een nieuwe locatie voor BredaPhoto. Bij binnenkomst is de eerste indruk verrassend: lange gangen, kleine ruimtes afgewisseld met zalen, soms mooi strijklicht van buiten, soms juist heel weinig licht. Ruimtes waar je doorheen kunt dwalen. Ruimtes waar je restanten van afgebroken machines en onverwachte hoeken tegenkomt.
Kortom: een mooie locatie voor het tonen van de groepstentoonstelling the best of times, the worst of times.

Meer info op Breda Photo.

foto homepage: © Raquel van Haver - Amo a la Reina, San Basilio de Palenque 2020

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: