Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Photoshop Elements 2024

Ontdek Photoshop Elements 2024 van André van Woerkom

Ontdek Photoshop Elements 2024 van André van Woerkom is een boek vol kleuren en nuttige informatie, en fungeert als de ultieme handleiding voor het beheren, corrigeren, verbeteren en wijzigen van jouw collectie digitale afbeeldingen. Het is ideaal voor iedereen die nieuw is in fotobewerking, alsook voor ervaren beeldbewerkers die hun technieken willen aanscherpen, en biedt een diepgaande kijk op de mogelijkheden van Photoshop Elements.

Deze gids biedt een toegankelijke introductie tot het beheersen van de Organizer en Editor, zelfs voor diegenen die nieuw zijn in fotobewerking. Je leert snel werken met handige tijdbesparende methoden, zoals Photomerge en de Instructiemodus, om indrukwekkende foto-composities te creëren.

Daarna verken je meer geavanceerde technieken, waaronder het werken met lagen, het maken van precieze selecties en het integreren van tekst in foto's om vaardigheden te verbeteren. Experimenteer met tekenen, schilderen, en gummen, en ontdek hoe dit jouw foto's uniek en artistiek kunt transformeren, waardoor ze echt tot leven komen.

Ook kenmerkend is de gebruiksvriendelijke werkomgeving die tegemoetkomt aan thuisgebruikers en enthousiaste amateurfotografen met verschillende niveaus van ervaring.

Dit boek maakt deel uit van een langlopende serie en ligt permanent onder het vergrootglas om up-to-date te blijven en verbeteringen door te voeren, mede door input van lezers. De allernieuwste functies van Photoshop Elements uit 2024 worden besproken. Het is een evenwichtige mix van naslagwerk en doe-boek, en bevat talloze tips voor zowel beginners als gevorderden en nodigt uit te experimenteren (met de gratis set afbeeldingen).

Door het boek heen staan zogeheten QR-codes die met een smartphone of tablet gescand kunnen worden om een filmpje met uitleg te bekijken.

Aan de orde komen onder andere:

 • Aan de slag: wegwijs worden in de Organizer en de Editor
 • Snelle handelingen: werken met Photomerge en de Instructiemodus
 • Bestanden en bestandsindelingen: werken met foto's en andere bestanden
 • Bijsnijden: afbeeldingen op maat maken
 • Kleur: kleurmodi en kleurmodellen
 • Bewerken: corrigeren en retoucheren
 • Deelgebieden: selecties maken
 • Complexere afbeeldingen: werken met lagen
 • Inkleuren: omtrekken en vullingen
 • De boodschap overbrengen: werken met tekst
 • Creativiteit: tekenen, schilderen en gummen
 • Uitvoer: afdrukken, presenteren en gereedmaken voor internet

Handig om te weten: na registratie van het boek krijg je o.a. gratis toegang tot de webversie.

André van Woerkom is werkzaam als schrijver, vertaler, docent, softwaretester en functional application manager. Als schrijver heeft hij bijna dertig titels op zijn naam staan, waarvan twintig over Photoshop Elements.

Ontdek Photoshop Elements 2024 - André van Woerkom
Pagina’s: 256
Prijs: € 34,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: