Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Photo London

Jerome Liebling/Steven Kasher Gallery - Butterfly Boy, New York City, 1949

Somerset House in Londen is de vermoedelijke plaats waar John F.W. Herschel in 1839 het woord 'photography' bedacht. Vanuit die gedachte is het logisch het dit jaar ruimte bood aan Londens grootste fotografie fair, London Photo.

Met drie tentoonstellingen, een installatie, een programma met speciale lezingen, en meer dan zeventig deelnemende galeries uit de hele wereld, wordt Photo London stadsbreed gevierd.

foto: © Jerome Liebling/Steven Kasher Gallery - Butterfly Boy, New York City, 1949
foto: © Jerome Liebling/Steven Kasher Gallery - Butterfly Boy, New York City, 1949

Al bladerend door deze uitgave krijgt de lezer een mooi beeld van de verscheidenheid aan werken die hier tentoongesteld worden, van vintage, daterend uit de beginperiode van de fotografie, tot de meest grensverleggende hedendaagse fotografie.Met de steun van de LUMA Foundation en door samenwerking met het Courtauld Institute of Art, het Victoria en Albert Museum, en de National Portrait Gallery, is London Photo een gerespecteerde weergave van de geschiedenis van de fotografie geworden.

Photo London vond plaats van 21 tot 24 mei 2015 in Londens Somerset House. 

Dit boek is de eerste editie van de jaarlijkse fair en de Photo Week. Een must-have voor volgelingen van de hedendaagse fotografie scene.

Photo London
Pagina's: 252
Prijs: € 29,90 
Uitgever: teNeues

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: