Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nikon introduceert de Nikon D750

De Nikon D750 vergroot de mogelijkheden om betere full-frame beelden te produceren, ongeacht opnamelocatie of -omstandigheden. De nieuw ontworpen FX-formaat sensor van 24,3 MP produceert een nog betere beeldkwaliteit met minder ruis bij een ISO-bereik van 100-12.800, uitbreidbaar tot 50-51.200 (equivalent).

Het Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem kan worden geconfigureerd met een dekking van 9, 21 of 51 punten en is gevoelig tot -3 LW (ISO 100, 20°C), en de stevige kantelbare monitor kan tot 90º omhoog en tot 75º omlaag worden gekanteld.

Nikon D750

Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunnen de FX-formaat foto's makkelijk en in een mum van tijd gedeeld worden. Nikon’s Picture Control 2.0 biedt betere beeldverwerkingsmogelijkheden in de camera voor het optimaliseren van foto's en video's.

En verder: ingebouwde time-lapse-functie, 7 speciale effectenstanden (nachtzicht, kleurenschets, miniatuureffect, selectieve kleur,silhouet, high-key en low-key) en 16 scenestanden, twee SD-kaartsleuven, die compatibel zijn met SDXC- en USH-I-kaarten met hoge capaciteit.

Nikon D750

Overzicht van belangrijke kenmerken:

 • Nieuwe FX-formaat sensor van 24,3 MP: produceert schitterende beelddetails met hoog dynamisch bereik. 
 • Spectaculaire lichtgevoeligheid: het ISO-bereik van 100-12.800 is uitbreidbaar tot 50-51.200 (equivalent).
 • Professionele AF-prestaties: Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem kan worden geconfigureerd met een dekking van 9, 21 of 51 punten en is gevoelig tot -3 LW (ISO 100, 20°C). 
 • Stand Groep-veld-AF: snelle scherpstelling en betere isolatie van het onderwerp tegen de achtergrond, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden.
 • Stevige kantelbare monitor: kan tot 90º omhoog en tot 75º omlaag worden gekanteld. 
 • Ingebouwde Wi-Fi: upload indrukwekkende full-frame foto’s naar een compatibele smartphone of tablet of bedien de camera op afstand.1
 • Continu-opnamen: beelden van volledige resolutie met een snelheid tot 6,5 bps in zowel FX- als DX-formaat en de mogelijkheid tot onbeperkte continu-opnamen.
 • Multi-veldstand D-film: Full HD-films (1080p) in FX- en DX-formaat met 50p/60p. U kunt ISO 100 tot ISO 51.200 (equivalent) gebruiken tijdens het filmen, maar ook sluitertijd, diafragma en audioniveaus regelen. In een speciaal filmmenu kunt u alle filminstellingen op één plaats aanpassen.
 • EXPEED 4: deze beeldverwerkingsengine zorgt ervoor dat foto's en video's prachtig worden gereproduceerd en is nu energiezuiniger. 
 • Picture Control 2.0: eenvoudige nabewerking met het nieuwe profiel ‘Gelijkmatig’ voor een maximaal dynamisch bereik. Fijnafregeling van details in kwart-stappen is mogelijk. Tevens is er een nieuwe instelling ‘Lokaal contrast’.
 • Kleurregeling van de monitor: RGBW-lcd-monitor van 8,0 cm (3,2 inch) met 1.229.000 beeldpunten en anti-reflectiecoating. Kleurbalans en helderheid zijn aanpasbaar.
 • Stroombesparend ontwerp: maak tot 1230 foto's en maximaal 55 minuten film2 op één lading van de EN-EL15 accu. 
 • Full-frame handzaamheid: een superieure ergonomie en een lichte, weerbestendige camerabody uit één stuk bieden samen echte full-frame vrijheid.
 • Creatieve standen: ingebouwde time-lapse-functie, 7 speciale effectenstanden (nachtzicht, kleurenschets, miniatuureffect, selectieve kleur,silhouet, high-key en low-key) en 16 scenestanden. 
 • Opslagmedia: twee SD-kaartsleuven, beide kaartsleuven zijn compatibel met SDXC- en USH-I-kaarten met hoge capaciteit.

De Nikon D750 is leverbaar vanaf 23 september 2014. De adviesprijs van de body bedraagt € 2199,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: