Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Panasonic Lumix S9

Panasonic Lumix S9

De Panasonic Lumix S9 is de meest compacte en lichtste fullframe systeemcamera binnen de Lumix S-serie, wat hem tot een stijlvolle en draagbare optie maakt. Met een 24-megapixel fullframe-sensor, vergelijkbaar met de Lumix S5 II, en de nieuwste beeldverwerkingsengine, biedt deze camera de mogelijkheid om content vast te leggen met rijke details en natuurlijke tinten.

De Lumix S9 beschikt over een 24-megapixel fullframe sensor die voor een uitstekende beeldkwaliteit zorgt. De camera kan 6K-video opnemen met 30 fps en is geoptimaliseerd voor social media. Dankzij het nieuwe MP4 Lite-opnameformaat kunnen video's van hoge kwaliteit snel naar smartphones worden overgedragen, wat het delen van content eenvoudig en snel maakt.

Met de Lumix Lab-app kun je de beeldverhouding aanpassen voor sociale media en jouw video's in slechts dertig seconden online zetten.

Een andere innovatieve functie van de Lumix S9 is de Real Time LUT-functie. Via een speciale "LUT"-knop op de camera kun je direct in de camera kiezen uit een reeks populaire, klassieke of aangepaste kleurstijlen. Daarnaast kun je met de Lumix Lab-app op je smartphone je eigen unieke LUT-kleurbestanden maken, waardoor je jouw eigen visuele stijl kunt ontwikkelen zonder nabewerking op een computer.

De geavanceerde autofocus met realtime-herkenning en fasedetectie biedt zeer nauwkeurige onderwerptracking. Dit zorgt ervoor dat zelfs snelbewegende onderwerpen scherp en nauwkeurig worden vastgelegd.

Daarnaast is de Panasonic S9 uitgerust met toonaangevende beeldstabilisatietechnologie. De 5-assige Dual I.S.2 biedt tot 6,5 stops stabilisatie, terwijl de Body I.S. 5 stops stabilisatie biedt. Active I.S. vermindert verder onscherpte als gevolg van cameratrillingen, zodat je onder verschillende omstandigheden stabiele opnamen uit de hand kunt maken.

Al met al biedt de Panasonic Lumix S9 een indrukwekkende combinatie van draagbaarheid, geavanceerde functies en superieure beeldkwaliteit.

Prijzen en beschikbaarheid

De Panasonic Lumix S9 body is binnenkort beschikbaar en nu al te bestellen voor € 1.699,- of samen met het Panasonic Lumix S 26mm f/8.0 L-mount Pancake objectief, wat een ideale keuze is voor fotografen die op zoek zijn naar een ultracompacte en lichtgewicht lens voor alledaagse en spontane fotografie, voor € 1.799,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: