Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Wacom Bamboo draadloze pentablets

foto van vrouw die aan laptop werkt aan bureau en wacom tablet erbij gebruikt

‍Het retoucheren en bewerken van foto's is een essentiële vaardigheid van elke fotograaf. De Bamboo pentablets zijn gemaakt voor de precisie die nodig is om dit te doen. Of je nou rode ogen wilt retoucheren of elementen wilt uitsnijden, het werken met de pentablet stelt je in staat om precies te doen wat jij wilt.

Naast het bieden van een comfortabele ervaring, biedt het precieze werken je ook plezier bij het retoucheren en bewerken van foto’s.

Onlangs introduceerde Wacom de derde generatie Bamboo pentablets. Bamboo 3rd generation pentablets bieden zowel de bekende bediening met de pen, als navigatie met de vingers.

Jij als gebruiker kan kiezen: je kunt multi-touch gebruiken om de Bamboo pentablet heel gemakkelijk met de vingers te bedienen, maar wanneer grote precisie is vereist, gebruik je de digitale pen.

Dus als je bijvoorbeeld iets wilt selecteren kan je heel precies met de pen de selectie maken. Wil je vervolgens door een fotogalerie bladeren kan je ervoor kiezen om simpelweg te vegen met je vingers. De batterijvrije-pen werkt op dezelfde manier als werken met een gewone pen op papier.

Bij deze nieuwe, derde, Bamboo serie is het design strakker en is de pentablet nu ook draadloos te gebruiken. Dit maakt je desktop niet alleen meer gestructureerd, maar ook stijlvoller. De draadloze accessoire kit kost € 39,90.

Persoonlijke stijl

Spullen die je elke dag op je bureau ziet, moeten bij je passen. Daarom zijn er verschillende modellen van de Bamboo 3rd generation pentablets. Op die manier kan iedereen kiezen voor de Bamboo die het beste bij hem of haar past.

Zo is er de Bamboo Pen & Touch pentablet voor de uitbundige persoonlijkheden, met een opvallende rand van zwart en lime groen. Vier aanpasbare express keys maken het retoucheer werk nog efficiënter, terwijl de pen je precisie biedt. De Bamboo Pen & Touch pentablet kost € 89,90.

Daarnaast is er de Bamboo Fun Pen & Touch pentablet, voor de style freaks. Dit is een strakke zilveren pentablet, in twee maten: small en medium, met een Macbook-achtig uiterlijk.

Naast de eigenschappen van de Bamboo Pen & Touch pentablet heeft deze variant een softwarepakket dat geschikt is voor fotobewerkingen: Adobe Photoshop Elements 8 (voor de small), 9 (voor de medium) en ArtRage 3.

De Bamboo Fun Pen & Touch mediumformaat bevat tevens Corel Painter Essentials 4. De Bamboo Fun pentablet is geschikt voor je creatieve fotobewerking; of het nu gaat om puur retoucheren of om het creëren vanaf het begin. De Bamboo Fun Pen & Touch pentablet kost € 99,90 (small) of € 199,90 (medium).

Ga voor meer informatie over Bamboo pentablets naar www.wacom.com.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: