Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Leer alles over natuurfotografie

Die ene natuurfoto waarnaar je blijft kijken... hoe maak je die nu? Wat moet je doen om juist díé plaat te schieten waarmee jij je onderscheidt van anderen? CameraNU.nl neemt je mee met het verhaal van prijswinnend natuurfotograaf Marsel van Oosten. Gebruik zijn tips als inspiratie om zelf de mooiste natuurfoto's te maken.

Tijdens zijn werk in de reclamewereld werd Marsel dusdanig enthousiast over fotografie dat hij als natuurfotograaf startte. Hij vertelt hoe hij een succesvolle carrière heeft opgebouwd, waarbij hij tegenwoordig naar alle uithoeken van de wereld reist om bijzondere foto's te maken. Toch hoef je niet ver van huis te gaan voor unieke plaatjes. Bijzondere landschappen en wilde dieren vind je ook volop in Nederland! Marsel geeft je dé tips voor natuurfotografie in eigen land.

Verder vertelt Marsel wat je moet doen om een geslaagde nachtfoto te maken. Hij legt uit hoe hij voor Nikon in Namibië en Botswana te werk ging. 

“Nachtfotografie gaat niet alleen maar om de sterren, die zijn een bonus.” 

Wil je weten hoe hij de grootste uitdaging van nachtfotografie aanpakte en hoe je een goede natuurfoto maakt? Laat je dan inspireren door dé zes tips van Marsel van Oosten... en maak voortaan zelf ook mooie natuurfoto's!

 

Bekijk hier meer over natuurfotografie www.cameranu.nl.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: