Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Fotograferen met een Canon 700D

De Canon 700D is een unieke camera waarmee de meest fantastische foto’s én video’s kunnen worden gemaakt, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen.

Dit boek geeft wel de praktische voorbeelden, begrijpelijke uitleg en talloze concrete tips en trucs die nodig zijn om het beste uit de camera te halen. Eerst komt de nodige basiskennis over het fotograferen met een spiegelreflexcamera aan bod.

coverfoto Fotograferen met een Canon 700D - Jeroen Horlings, isbn 9789043029971

Daarnaast ook het optimaal gebruik maken van sluitertijd en diafragma, verschillende autofocusen lichtmetingsmethoden en Live View.Ook de programma - standen, bedieningsknoppen, het kantelbare en aanraak - gevoelige lcd-scherm, filmmogelijkheden en gevorderde instellingen van de Canon 700D worden behandeld. Aan de hand van concrete voorbeelden worden de fijne kneepjes van de compositie uitgelegd.Uiteraard ontbreekt ook beeldbewerking niet: alle basisbewerkingen, correcties en creatieve technieken, passeren de revue. Ook de voordelen van het programma Adobe Photoshop Lightroom en de specifieke beeldbewerking van het raw-formaat krijgen ruimschoots aandacht.

Het boek besluit met een uitgebreid overzicht van allerlei lenzen en handige accessoires.

De volgende onderwerpen komen aan bod

• Basiskennis digitale fotografie
• De 700D optimaal configureren
• Het kantelbare scherm gebruiken voor fraaie composities
• Programmastanden
• Filmen met de 700D
• Live View optimaal configureren en gebruiken
• Beeldbewerking: foto's perfectioneren in de digitale doka
• Foto's importeren, organiseren en bewerken in Lightroom
• Fotograferen en bewerken in raw
• Lenzen en accessoires: van groothoeklens tot statief

Jeroen Horlings (1974) fotografeert al meer dan 15 jaar met spiegelreflexcamera's en heeft talloze boeken over fotografie geschreven. Als fotojournalist is hij regelmatig te gast bij radio- en tv-programma's. Fotografie is een uit de hand gelopen hobby die hij goed met zijn schrijfwerkzaamheden weet te combineren.

Fotograferen met een Canon 700D - Jeroen Horlings
Pagina's: 160
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043029971

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: