Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

CameraTools wordt CameraNU.nl

CameraTools in Apeldoorn gaat vanaf maandag 11 november verder als winkel van CameraNU.nl. Anderhalf jaar geleden nam CameraNU.nl een meerderheidsbelang in het bedrijf, waarna de bestaande samenwerking werd uitgebreid op het gebied van inkoop en ondersteuning. De volledige overgang van CameraTools naar CameraNU.nl moet de bedrijfsprocessen nog efficiënter maken en de verwarring over twee merknamen voor klanten wegnemen. De naam verandert, maar de vertrouwde gezichten in de winkel blijven.

Door de overgang wordt de klant meer service geboden, bijvoorbeeld door ruimere openingstijden van de klantenservice. Klanten profiteren verder van een ruimer assortiment, next day-delivery bij bestellingen tot 23.59 uur en van 5 jaar garantie.

interieur CameraTools winkel in Apeldoorn
CameraTools Apeldoorn

Klanten worden vanaf donderdagmiddag op de website van CameraTools al doorverwezen naar CameraNU.nl. Vrijdag en zaterdag is de winkel in Apeldoorn, gelegen aan de Parimariboweg 41, gesloten om achter de schermen de overgang naar CameraNU.nl te voltooien.

De focus van CameraNU.nl Apeldoorn richt zich vanaf maandag volledig op advies en verkoop in de winkel. De winkel in Apeldoorn staat bekend als expert op het gebied van foto en video, met een groot assortiment, uitmuntende service en deskundigheid. In de moderne showroom kun je als klant terecht voor een advies op maat, sensor cleaning, kleine reparaties en test je de nieuwste camera’s en lenzen.

CameraNU.nl is ervan overtuigd dat je als speciaalzaak met een fysieke winkel juist een toegevoegde waarde hebt voor de klant. Op deze manier wordt de klant zo goed mogelijk bediend met betrouwbaar, persoonlijk advies van een productspecialist. Daarnaast kan de winkelbezoeker bijvoorbeeld een camera, lens, drone of accessoire zelf fysiek zien en voelen. Met de winkel in het centraal gelegen Apeldoorn wordt de service van CameraNU.nl veel beter toegankelijk voor mensen in het midden van het land. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.

CameraNU.nl winkels

Eerder dit jaar nam CameraNU.nl, gestart op Urk, Foto Booms in Amsterdam over. De vestiging in Apeldoorn is de tweede volwaardige CameraNU.nl-winkel buiten Urk. Verder heeft dé foto- en videospecialist een verregaande samenwerking met City Foto in Eindhoven.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: