Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

CameraNU.nl opent winkel in Amsterdam

CameraNU.nl​ opent vandaag een nieuwe winkel in Amsterdam. Door de overname van Foto Booms en Booms Quickprint kan de foto- en videospecialist, gestart op Urk, klanten in de Randstad nog beter bedienen. In de afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om het pand aan de Van Woustraat 242 in Amsterdam om te bouwen naar een CameraNU.nl-winkel.

De komende maand realiseert CameraNU.nl de online integratie van FotoBooms binnen de webshop van CameraNU.nl. Hiermee past de overname volledig binnen de online-to-offline-strategie.

foto van nieuwe winkel van CameraNU.nl in Amsterdam

Foto Booms is al 75 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. De winkel staat bekend om het deskundige, eerlijke advies en de praktische klantenservice. Tim Potharst en zijn collega’s gaan enthousiast aan de slag om deze reputatie onder de vlag van CameraNU.nl voort te zetten. "Net als CameraNU.nl hebben wij passie voor fotografie en kennis van de producten. Op deze manier kunnen we de klanten op een toegankelijke manier verder helpen’’, aldus Tim.

CameraNU.nl winkels

De vestiging in Amsterdam is de eerste volwaardige CameraNU.nl-winkel buiten Urk. Verder heeft de foto- en videospecialist een verregaande samenwerking met CameraTools (Apeldoorn) en City Foto (Eindhoven). CameraNU.nl sluit niet uit dat er op korte termijn meerdere nieuwe vestigingen volgen.

Klant nog beter bediend

Met een fysieke winkel wordt de klant zo goed mogelijk bediend met betrouwbaar, persoonlijk advies van een productspecialist. Daarnaast kan de winkelbezoeker bijvoorbeeld een camera, lens, drone of accessoire zelf fysiek zien en voelen.

Met de winkel in Amsterdam wordt de service van CameraNU.nl veel beter toegankelijk voor mensen in de Randstad. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel aan de Van Woustraat en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: