Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Cameranu opent een nieuwe flagshipstore in Amsterdam

Cameranu opent een nieuwe flagshipstore in Amsterdam

Met een nieuwe flagshipstore aan de Amstelveenseweg 288-292 in Amsterdam introduceert Cameranu een vernieuwend retailconcept. Van 16 tot en met 18 juni wordt de spiksplinternieuwe winkel officieel geopend met een gevarieerd feestelijk programma. De andere twee winkels aan de Keienbergweg en de Van Woustraat verhuizen naar het nieuwe adres, zodat Cameranu in Amsterdam met één grote flagshipstore verder gaat.

De winkel is ontworpen met het oog op de behoeften van de beeldmaker en biedt een unieke winkelervaring. Het is op een geheel nieuwe wijze ingericht waarbij ontmoeten, beleven en inspireren centraal staan. Het complete aanbod aan de nieuwste foto- en videoproducten is aanwezig, er is de mogelijkheid om te huren en in te ruilen. Naast een uitgebreid assortiment organiseert Cameranu in deze winkel regelmatig workshops, lezingen en evenementen waardoor de community verder groeit en floreert.

De flagshipstore is de ontmoetingsplek voor fotografen, videomakers en content creators, van beginners tot doorgewinterde professionals. De koffiebar heeft een prominente plek en nodigt uit om bij te praten, beelden te delen en ervaringen uit te wisselen.

Daarnaast is de winkel aan de Amstelveenseweg 288-292 uitgerust met een binnentuin waar je verrekijkers kunt testen, een drone-kooi waar je vliegt met de nieuwste drones, een studio om podcasts op te nemen en aparte ruimtes voor exposities, workshops en lezingen.

Openingsweekend

De officiële opening bestaat uit een drie dagen gevuld programma met meerdere workshops, masterclasses, photowalks, lezingen en demonstraties.
Elke dag is er van 9:00 tot 18:00 uur van alles te doen en te beleven.

Meer over het openingsweekend: https://www.cameranu.nl/nl/opening-amsterdam
Meer over de nieuwe winkel: https://www.cameranu.nl/nl/amsterdam

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: